Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 21 oct 2014 - Anul XIX, nr. 245 (5754)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mandat european

Acuzat că a agresat poliţişti în Italia, arestat la Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi bărbaţi au fost arestaţi la sfârşitul săptămânii trecute de Curtea de Apel Suceava, în baza unor mandate europene de arestare emise de autorităţile din Luxemburg şi Udine-Italia.

Unul dintre aceştia, un anume Mihail Sorochin, din Republica Moldova, era dat în urmărire încă din ianuarie 2011, pe numele respectivului fiind emis un mandat european de arestare la solicitarea Procuraturii de pe lângă Curtea din Udine - Italia. Sorochin este acuzat de două infracţiuni din Codul penal italian, şi anume  facilitarea intrării şi şederii neatorizate şi opunere de rezistenţă la arest

„La 13 iunie 2007, a dus ilegal din Austria în Italia zece migranţi, cetăţeni din afara Uniunii Europene, la bordul unui vehicul Toyota Previa, în scopul exploatării lor. De asemenea, a folosit trei permise de şedere contrafăcute în acest scop, iar pentru a evita arestarea, a agresat fizic organele de poliţie”, se arată în mandatul remis pe numele lui Mihail Sorochin.

Bărbatul, susţin surse judiciare, a fost prins în timp ce încerca să intre în ţară şi dat pe mâna procurorilor PCA Suceava, care l-au dus sâmbătă la Curtea de Apel, de unde a fost încarcerat în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, fiind arestat preventiv.

Tot la sfârşitul săptămânii trecute, vineri, la cererea procurorilor Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Suceava a fost arestat şi un anume Paul Siminiceanu, acuzat de autorităţile din Luxemburg de nu mai puţin de 13 infracţiuni prin furt şi tentativă de furt, fapte comise în perioada ianuarie-februarie 2014, pe raza mai multor localităţi din statul respectiv.

Siminiceanu este acuzat că a furat bani, bijuterii, ceasuri din mai multe locuinţe, fie prin spargere, escaladarea unor geamuri lăsate întredeschise sau folosindu-se de chei false.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Acuzat că a agresat poliţişti în Italia, arestat la Suceava.
 Vizualizări articol: 2813 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Acuzat că a agresat poliţişti în Italia, arestat la Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei