Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 21 oct 2014 - Anul XIX, nr. 245 (5754)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Transport interceptat

Țigări de aproape 150.000 de lei, ascunse în role de mochetă tip gazon

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aproape 15.000 de pachete de țigări de contrabandă au fost găsite ascunse într-o autoutilitară Mercedes, în mai multe role de mochetă tip gazon, a anunțat ieri Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

În cursul zilei de duminică, un echipaj mixt poliție-jandarmi a oprit în trafic, pe DN 17A, pe raza localității Suceviţa, o autoutilitară aparținând unei societăți comerciale din județul Cluj, la volanul căreia se afla un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Vicovu de Jos, Adrian Nicuşor Ţugui.

În autoutilitară erau transportate patru role de mochetă tip gazon, ambalate în folie de plastic, marfă pentru care șoferul a prezentat documente de proveniență şi transport.

Numai că, se arată în comunicatul IPJ Suceava, polițiștii au controlat şi rolele de mochetă, iar în interiorul acestora, în locașuri special amenajate, au fost găsite mii de pachete de ţigări de contrabandă.

În total, au fost găsite ascunse 14.943 de pachete de țigări, în valoare de aproape 150.000 de lei, majoritatea fiind ţigări marca Viceroy cu timbru ucrainean.

Întreaga cantitate de țigări a fost confiscată, iar autoutilitara a fost ridicată, în vederea dispunerii unei măsuri asigurătorii în cauză. 

Cantitatea de ţigarete a fost confiscată, iar autovehiculul a fost ridicat, în vederea dispunerii unei măsuri asigurătorii în cauză.

„Conducătorul auto a fost reținut pentru 24 ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă, urmând  să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, cu propunere de arestare preventivă”, au anunţat ieri reprezentanţii poliţiei judeţene.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Țigări de aproape 150.000 de lei, ascunse în role de mochetă tip gazon.
 Vizualizări articol: 2817 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Țigări de aproape 150.000 de lei, ascunse în role de mochetă tip gazon0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei