Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 21 oct 2014 - Anul XIX, nr. 245 (5754)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În plină zi

Doi elevi de la LPS Suceava, bătuţi în stradă de o gaşcă formată din cinci tineri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi tineri în vârstă de 17 ani, ambii elevi ai Liceului cu Program Sportiv (LPS) Suceava, au fost agresaţi, ieri, în plină zi, în faţa Catedralei de pe strada Mărăşeşti din municipiul Suceava. Cei doi au fost loviţi de un grup format din cinci tineri, principalii agresori identificaţi de poliţie fiind doi fraţi. Agresiunea s-a petrecut în jurul orei 14.30, sub privirile a numeroşi martori.

Mihai Corbu, domiciliat în Todireşti, şi Teodor Horătău, din Plopeni - Salcea, se deplasau pe bulevardul George Enescu în momentul în care au fost atacaţi. Cei doi susţin că agresorii erau pregătiţi să-i bată, unul având asupra sa un telescop metalic, iar altul un box metalic pentru pumn. Dacă primul dintre tineri a suferit mai multe contuzii la spate, Teodor Horătău a fost lovit extrem de violent în plină figură, alegându-se cu patru dinţi rupţi şi unul scos. De asemenea, acesta avea multiple leziuni pe braţe şi pe picioare, susţinând că a fost lovit cu bastonul telescopic.

Adolescenţii afirmă că cei care i-au bătut sunt doi fraţi cu domiciliul în Pătrăuţi, Vasile şi Dumitru Uriciuc, iar pe cei trei care le-au asigurat fraţilor "spatele" nu îi cunosc.

Poliţia a confirmat că în urma plângerilor depuse de cei doi minori şi a anchetei demarate se confirmă existenţa agresiunii în stradă, iar cei doi fraţi amintiţi mai sus, unul de 17 şi unul de 19 ani, au fost identificaţi ca autori, pe numele lor fiind întocmit dosar penal pentru infracţiunea de loviri sau alte violenţe. Ancheta continuă pentru a fi identificaţi şi ceilalţi trei autori ai agresiunii.

Cei doi elevi de la Liceul cu Program Sportiv Suceava urmează a fi examinaţi medico-legal în această dimineaţă, pentru a se stabili de câte zile de îngrijiri medicale au nevoie. În funcţie de aceste constatări se va face încadrarea juridică exactă a faptei.

Cei doi tineri agresaţi spun că au fost atacaţi şi loviţi din senin, fără a fi avut vreun conflict anterior. Poliţiştii vorbesc tot de un conflict spontan, izbucnit însă de la un schimb de replici în stradă. Din informaţiile pe care le avem, agresorii, care nu ar fi străini de găştile implicate în răfuielile petrecute în ultima perioadă de timp în Suceava, au încercat să-şi arate "muşchii" în faţa sportivilor de la LPS.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi elevi de la LPS Suceava, bătuţi în stradă de o gaşcă formată din cinci tineri.
 Vizualizări articol: 5974 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.25/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 4 voturi
Doi elevi de la LPS Suceava, bătuţi în stradă de o gaşcă formată din cinci tineri4.354

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei