Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 4 oct 2014 - Anul XIX, nr. 231 (5740)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La cererea procurorilor

Individul care a lăsat un om să moară în stradă a fost arestat preventiv

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Individul care a lăsat un om să moară în stradă, luându-i cheia din buzunar și furându-i din casă, a fost încarcerat în arestul poliției județene, la aproape șapte luni de la comiterea faptei.

Pentru şocanta poveste din luna martie a acestui an, Adrian Iacobeţ, în vârstă de 31 de ani, din municipiul Suceava, a fost lăsat în libertate de judecători, deși procurorii ceruseră arestarea preventivă a acestuia, după ce stabiliseră că tânărul a premeditat furtul din locuinţa victimei care îşi dădea ultima suflare pe asfalt, după ce căzuse, din cauza stării de ebrietate, şi se lovise grav la cap.

Mai mult, arată anchetatorii - şi a recunoscut-o chiar şi inculpatul - acesta din urmă a mutat victima (un bărbat în vârstă de 44 de ani) câțiva metri mai încolo, într-un colț de stradă, lângă o remorcă, după care l-a verificat prin buzunare, de unde a sustras un telefon mobil, 10 lei şi cheile de la apartament.

Ştiind unde locuieşte victima, s-a dus imediat la apartamentul acesteia, a deschis uşa cu cheia, iar din interior a luat în grabă două cutii în care credea el că se află lucruri de valoare. Ulterior, însă, după ce a plecat din apartamentul victimei, a constatat că în cele două cutii erau numai mărunțișuri.

În timpul în care Iacobeţ cotrobăia prin apartamentul bărbatului abandonat în stradă, acesta din urmă a decedat, fiind găsit la scurt timp de un echipaj de jandarmi.

La vremea respectivă, Iacobeţ a fost cercetat în stare de libertate, sub măsura controlului judiciar, printre interdicții fiind şi aceea de a nu comite o nouă infracţiune.

Iar tânărul a comis nu una, ci două. A furat bunuri de aproximativ 40.000 de lei dintr-o casă din centrul municipiului Suceava, dar şi un stingător dintr-o maşină.

Procurorii au cerut de această dată înlocuirea măsurii de control judiciar cu cea de arestare preventivă a suspectului lor, măsura fiind însuşită săptămâna trecută atât de Judecătorie, cât şi de Tribunal.

Numai că, între timp, Adrian Iacobeţ a dispărut, motiv pentru care a fost pus în urmărire la nivel național.

Joi, însă, informează purtătorul de cuvânt al poliției județene, subcomisarul Ionuţ Epureanu, tânărul a fost prins şi încarcerat, pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat și lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Individul care a lăsat un om să moară în stradă a fost arestat preventiv.
 Vizualizări articol: 2399 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 4 voturi
Individul care a lăsat un om să moară în stradă a fost arestat preventiv4.554

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei