Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 sep 2014 - Anul XIX, nr. 206 (5715)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

După gratii

Un tânăr care a înjunghiat un fotbalist de la Rapid Suceava, arestat pentru tentativă de omor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 19 ani a fost arestat preventiv, ieri, de Tribunalul Suceava, pentru tentativă de omor, în cazul unei fapte comise pe 27 iulie a.c., când un fotbalist de la Rapid Suceava, Ionuţ Sava, a fost înjunghiat în stradă. Inculpatul, Romică Munteanu, domiciliat în satul Măriţei, comuna Dărmăneşti, a fost identificat ca suspect de comiterea faptei, alături de un minor de 17 ani, imediat după agresiune, însă iniţial dosarul penal a fost încadrată la o banală infracţiune de lovire. Pe parcursul anchetei s-au adunat însă indicii că modul în care autorul a acţionat i-a pus în primejdie viaţa fotbalistului, astfel că procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava a decis ca suspectul să fie pus sub acuzare pentru tentativă de omor.

Romică Munteanu a fost iniţial reţinut în baza ordonanţei pentru 24 de ore, iar ieri a fost înaintat instanţei de judecată, Tribunalul Suceava, cu propunere de arestare preventivă. Tribunalul a decis arestarea preventivă a tânărului în vârstă de 19 ani pe o perioadă de 30 de zile.

 

Fotbalistul se întorcea de la o nuntă şi a fost înjunghiat în faţa sediului poliţiei

Pe 27 iulie 2014, la ora 4.00, fotbalistul în vârstă de 28 de ani se întorcea de la o nuntă, alături de prietena sa. Agresiunea s-a petrecut chiar în apropierea sediului Poliţiei municipiului Suceava. Doi tineri în stare avansată de ebrietate s-au apropiat de fotbalist, iar unul dintre atacatori l-a înjunghiat în peretele abdominal interior. Iniţial, victima a fost diagnosticată cu leziuni care au necesitat opt zile de îngrijiri medicale.

Vestea arestării preventive a celui care l-a atacat a fost primită cu rezervă de tânărul fotbalist.

„Nu pot să mă bucur pentru că a ajuns în arest, însă pe de altă parte justiţia trebuie să-şi facă treaba pentru ca astfel de fapte să nu se mai repete”, a spus Sava. El a reafirmat că nu i-a cunoscut anterior pe cei doi şi a fost atacat pur şi simplu din senin pe stradă. Singura explicaţie găsită de victimă este că cei doi erau în stare avansată de ebrietate şi puşi pe scandal cu oricine le ieşea în faţă. Faptul că atacul a fost unul spontan, pe fond de consum de alcool, este confirmat şi de anchetă. Agresorul a plecat de acasă cu un cuţit iar asta a cântărit în plus la încadrarea juridică a faptei.

„Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânăr care a înjunghiat un fotbalist de la Rapid Suceava, arestat pentru tentativă de omor.
 Vizualizări articol: 1805 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un tânăr care a înjunghiat un fotbalist de la Rapid Suceava, arestat pentru tentativă de omor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei