Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 mai 2014 - Anul XIX, nr. 118 (5627)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Eveniment

Universitatea „Ştefan cel Mare” organizează, astăzi, prima ediţie a Târgului de carte

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Biblioteca Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava (USV) organizează astăzi, între orele 9:00-19:00, în holul corpului A, o expoziţie de carte cu vânzare. Evenimentul face parte din proiectul „Zile şi Nopţi Studenţeşti USV”, ediţia a IV-a, promovat de instituţia suceveană.

La această acţiune şi-au anunţat participarea edituri din Bucureşti, Iaşi şi Suceava, printre care Tritonic, MatrixRom, Naţional (Bucureşti), Lumen - Iaşi, Alexandria Librării – Suceava, fiecare participant beneficiind de un spaţiu de prezentare în holul corpului A al universităţii.

La această primă ediţie a târgului, organizatorii îşi propun să promoveze lectura, să faciliteze accesul cititorilor la carte din punct de vedere material și informațional. De asemeni, aceştia doresc să sprijine difuzarea și promovarea cărții de specialitate şi de literatură prin medierea unei relații dinamice între editorii de carte și comunitatea academică.

„Ştiind că gustul pentru citit nu vine de la sine, ci se formează printr-o activitate susţinută a factorilor educaţionali, încercăm să apropiem cititorii de acest prieten care este cartea, asigurând cadrul necesar de promovare, prin mijloace de comunicare directă. Fiecare carte este unică şi comunică un mesaj unic. Prin această iniţiativă, fiecare cititor va avea posibilitatea să aleagă din oferta pusă la dispoziţie de participanţi”, informează Liliana Cobzaru, de la Biblioteca USV.

Editurile vor prezenta atât carte de specialitate din domeniile de studiu academice, cât şi carte pentru lectura particulară a celor prezenţi la eveniment.

„O mare parte din informaţiile şi cunoştinţele pe care le adunăm într-o viaţă provin din cărţi. Lectura dezvoltă inteligenţa şi stimulează creierul, menţinându-l astfel mai sănătos, fiind o cale sigură de a trece peste problemele stresante ale vieţii cotidiene”, a mai menţionat Liliana Cobzaru.

Organizatorii aşteaptă o participare numeroasă la această primă ediţie a târgului care să facă posibilă organizarea unor viitoare manifestări similare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Universitatea „Ştefan cel Mare” organizează, astăzi, prima ediţie a Târgului de carte.
 Vizualizări articol: 1566 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Universitatea „Ştefan cel Mare” organizează, astăzi, prima ediţie a Târgului de carte0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei