Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 mai 2014 - Anul XIX, nr. 118 (5627)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Duminică

Alegeri Europarlamentare la Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pentru alegerile europarlamentare cei 25.500 de fălticeneni înscrişi pe listele electorale şi-au putut exercita dreptul de vot în 21 de secţii. Prezenenţa nu a fost aşa de numeroasă, la deschiderea secţiilor de votare primele care s-au prezentat în faţa urnelor fiind persoanele care intrau la serviciu imediat după ora 7,00, membrii secţiilor de votare şi câţiva pensionari al căror drum către biserici a trecut prin faţa secţiei de votare la care erau arondaţi.

La ora 10,00 prezenţa la vot în municipiul Fălticeni a fost de 5,2%, iar la ora 13 de 15,6%, o creştere a numărului de votanţi înregistrându-se între orele 11,30-12,30.

La ora 15,00 prezenţa la vot a fost de 22,9%, iar la ora 18,00 votaseră 28,7% dintre alegătorii înscrişi pe liste.

Înainte de a vota, primarul municipiului Fălticeni, Gheorghe Cătălin Coman, ne-a declarat: “Votez pentru binele oraşului, votez pentru tot ceea ce ne trebuie nouă ca municipiu, votez pentru o legislaţie europeană care să ne permită să accesăm mai uşor fondurile europene atât de necesare nu doar municipiului Fălticeni, ci şi judeţului Suceava şi întregii ţări. Sperăm în sprijinul europarlamentarilor noştri în a se concentra punctual pe problemele care trebuie rezolvate din punct de vedere financiar pentru toată comunitatea”.

143 de fălticeneni au fost înscrişi pe listele de electorale de la secţiile de votare din străinătate, în timp ce 32 de persoane au avut dreptul de vot anulat.

La alegerile europarlamentare din iunie 2009, au votat aproape 8.000 de fălticeneni.

Pentru cei peste 130.000 de alegători din zona Fălticeni aşteptaţi duminică să voteze au fost organizate 129 de secţii de votare (Fălticeni – 21, Baia – 4, Bogdăneşti – 2, Boroaia – 6, Buneşti – 4, Cornu Luncii – 9, Dolhasca – 10, Dolheşti – 3, Drăguşeni – 2, Fântâna Mare - 4, Horodniceni – 5, Liteni – 8, Mălini – 5, Forăşti – 10, Preuteşti – 6, Rădăşeni – 4, Râşca – 6, Slatina – 3, Vadu Moldovei – 8, Hîrtop – 2, Vultureşti – 7), paza acestora fiind efectuată de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava, la 73 de secţii, Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi, la 30 de secţii, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava, la 18 secţii, şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, la opt secţii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alegeri Europarlamentare la Fălticeni.
 Vizualizări articol: 1562 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Alegeri Europarlamentare la Fălticeni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei