Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 mai 2014 - Anul XIX, nr. 107 (5616)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Rechizitoriu

Trimis în judecată, după ce a omorât pe stradă un tânăr, de față cu mama şi iubita acestuia

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au anunțat ieri trimiterea în judecată a unui tânăr în vârstă de 21 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, acuzat că pe 15 aprilie a omorât în bătaie un alt tânăr din aceeași localitate, agresiunea petrecându-se în centrul municipiului, în plină stradă, în jurul orei 13.30.

Victima, Lucian Augustin Erhan, în vârstă de 34 de ani, se afla împreună cu mama şi iubita lui şi se deplasa spre domiciliu, după ce fuseseră la cumpărături în oraş.

La un moment dat, pe strada Calea Bucovinei, în apropierea unei farmacii, victima s-a întâlnit cu Mihai Costel Turcu, un tânăr cu care se afla într-o situaţie conflictuală mai veche.

În 2011, Erhan a accidentat mortal cu maşina o minoră, iar de fiecare dată când se întâlnea cu Turcu, acesta din urmă îi reproşa respectivul accident, pentru care tânărul de 34 de ani primise o condamnare de un an şi trei luni de închisoare cu suspendare.

„Inculpatul îl întreba ironic dacă avea viteză mare în momentul impactului, iar victima îi răspundea pe un ton ridicat că acest lucru nu îl priveşte, jignindu-l la rândul lui pe inculpat, adresându-i cuvinte jignitoare cu tentă rasistă”, se arată în rechizitoriul procurorilor.

Din acest motiv s-au luat la ceartă şi acum o lună, însă de data aceasta conflictul lor a degenerat în violențe. Turcu s-a năpustit asupra lui Erhan şi a început să îl lovească pe bărbat cu pumnii în zona feţei.

 

Victima a murit după ce s-a lovit în cădere de glaful unui magazin

Un poliţist local care se afla în zonă a intervenit şi a reuşit să-l imobilizeze pe agresor. „Intervenţia acestuia a fost tardivă, cu final nefericit, întrucât urmare a loviturilor primite victima a fost proiectată de peretele unei clădiri, lovindu-se puternic cu capul de o suprafaţă dură (n.r. - glaful de beton al unui magazin)”, explică procurorii criminalişti.

Lucian Augustin Erhan s-a prăbuşit în stare de inconştienţă şi, deşi la faţa locului au sosit imediat cadre medicale de la Ambulanţă, care au încercat resuscitarea tânărului, acesta a decedat la scurt timp.

Medicii legişti au stabilit că moartea tânărului a survenit pe fondul unei hemoragii meningo-cerebrale, cauzate de un traumatism cranio-cerebral acut închis. Lovitura cu capul de glaful acelui magazin i-a fost fatală.

Mihai Costel Turcu a fost reţinut pentru 24 de ore şi arestat preventiv. Acum, din arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, el va ajunge în boxa acuzaţilor Tribunalului Suceava sub acuzația de lovituri cauzatoare de moarte, infracţiune pentru care riscă între 6 şi 12 ani de închisoare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trimis în judecată, după ce a omorât pe stradă un tânăr, de față cu mama şi iubita acestuia.
 Vizualizări articol: 3979 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Trimis în judecată, după ce a omorât pe stradă un tânăr, de față cu mama şi iubita acestuia5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei