Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 mai 2014 - Anul XIX, nr. 107 (5616)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Grav

Șoferul unui microbuz cu persoane, prins beat la volan la prima oră a dimineții

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 55 de ani din comuna Cornu Luncii, şofer pe un microbuz de transport persoane care efectua o cursă regulată de la Suceava spre Cornu Luncii, a fost prins beat la volan. S-a întâmplat ieri dimineaţă, în jurul orei 8.00, când era în derulare un amplu control al Serviciului de Poliţie Rutieră Suceava tocmai pe tema depistării şoferilor băuţi. Şoferul pericol public a fost tras pe dreapta pe DJ 209 C, pe raza satului Liteni, comuna Moara.

Bărbatul, Nicolae Navreschi, care conducea un microbuz Iveco aparţinând TASA, a fost pus să sufle în etilotest, rezultând o concentraţie de 0,73 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Acesta plecase în cursă din zona Gării Burdujeni şi avea în microbuz cinci călători. El a fost dus la Spitalul Judeţean Suceava, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge. În mod normal, concentrația de alcool în sânge va fi de aproximativ 1,5 la mie.

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal. Permisul de conducere al acestuia va fi suspendat până la finalizarea dosarului în care va fi judecat.  Poliţiştii au efectuat verificări şi cu privire la legalitatea transportului efectuat de bărbatul din Cornu Luncii şi firma la care este angajat, însă la acest capitol nu au fost descoperite nereguli.

 

Multe nereguli grave la transportul cu microbuze

Poliţia Rutieră a aplicat, în ultima perioadă, numeroase amenzi transportatorilor de persoane, în special celor care efectuează curse cu microbuze. Cazuri de şoferi băuţi nu au mai fost înregistrate recent, însă au fost constatate alte abateri grave, de la defecţiuni tehnice şi anvelope uzate şi până la maşini ticsite cu foarte mulţi oameni care călătoreau în picioare. Într-un caz constatat de poliţia rutieră în luna februarie a acestui an, într-un microbuz cu 18 locuri (care efectua o cursă pe ruta Zahareşti-Suceava) se aflau 39 de oameni, cu 21 de pasageri peste numărul locurilor prevăzute în certificatul de înmatriculare al maşinii.

De asemenea, nu au lipsit nici cazurile în care şoferi de microbuze au fost înregistraţi de radar cu viteze foarte mari, care depăşeau cu mai mult de 50 de kilometri la oră limitele admise din localităţi. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Șoferul unui microbuz cu persoane, prins beat la volan la prima oră a dimineții.
 Vizualizări articol: 3858 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 8 voturi
Șoferul unui microbuz cu persoane, prins beat la volan la prima oră a dimineții4.058

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei