Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 apr 2014 - Anul XIX, nr. 89 (5598)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Aprovizionare pentru Paşte

Pieţele Sucevei vor fi deschise inclusiv sâmbătă dimineaţă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii care nu au reuşit să se aprovizioneze cu cele necesare pentru masa de Paşte ori vor să îşi completeze meniul cu legume proaspete au la dispoziţie atât vineri, cât şi sâmbătă dimineaţă pieţele din George Enescu, Centru şi Burdujeni.

„Vineri, pieţele sunt deschise după programul normal, până la ora 18.00, iar sâmbătă, în Ajun, vom avea deschise atât pieţele, cât şi hala de miei, de la ora 06.00 până la ora 10.00, în caz de sunt suceveni care mai au de făcut cumpărături de ultim moment”, a precizat Gelu Greceanu, directorul Administraţiei Pieţelor.

După ora 10.00, în pieţe şi în hala de carne începe programul de curăţenie.

Atât pieţele, cât şi Bazarul vor fi închise în zilele de 20 şi 21 aprilie, dar de marţi, 22 aprilie, acestea vor reveni la programul normal de funcţionare.

Cel puţin în ultimele zile, forfota din pieţe a sporit considerabil, legumele proaspete, precum ridichile – roşii şi albe, ceapa verde, usturoiul verde, roşiile şi castraveţii fiind la mare căutare.

Piaţa Mare a fost principala sursă de aprovizionare pentru o mulţime de suceveni, atraşi nu doar de oferta diversificată, cât şi de preţurile bune, mai mici decât în magazine sau chiar faţă de alte pieţe, după cum au afirmat unii dintre cumpărătorii care alegeau ieri marfa de pe tarabe.

Ridichile se dau cu 1,5 lei legătura – cele roşii, 2 lei legătura - cele albe, la care mai există şi oferte de genul trei legături la 5 lei, salata se vinde cu un leu legătura, ceapa verde – 1 leu legătura şi usturoiul verde la 2 lei legătura, în vreme ce la roşii şi castraveţi, preţurile variază între 8 lei şi 10 lei kilogramul.

Cum de pe masa de Paşte nu pot lipsi brânzeturile, caşul şi brânza de vacă – pentru copturi, s-au vândut foarte bine zilele acestea. Caşul, fiind destul de greu de obţinut în această perioadă, când oile nu au prea avut unde să fie scoase la păscut, se vinde cu 20 de lei kg, în vreme ce urda este încă o raritate.

De un real succes s-a bucurat însă un produs de sezon – carnea de miel, care s-a vândut ca pâinea caldă zilele acestea, ieri la amiază fiind vândute ultimele exemplare, alţii fiind disponibili abia vineri dimineaţă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pieţele Sucevei vor fi deschise inclusiv sâmbătă dimineaţă.
 Vizualizări articol: 1417 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pieţele Sucevei vor fi deschise inclusiv sâmbătă dimineaţă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei