Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 mar 2014 - Anul XIX, nr. 62 (5571)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Rădăuţi

Pfeiffer a stabilit termene de aducere la starea iniţială a străzilor afectate de lucrările la reţeaua de apă-canal

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

31 mai 2014 este data când vor fi finalizate ultimele lucrări de aducere la starea iniţială pe străzile care au fost afectate până acum de lucrările pentru reabilitarea şi modernizarea reţelei de apă-canal din municipiul Rădăuţi, în conformitate cu graficul stabilit de executantul acestor lucrări, firma Pfeiffer. După mai multe runde de întâlniri între administraţia rădăuţeană şi executantul lucrărilor, la mijlocul săptămânii trecute a avut loc o altă întrunire la care au participat părţile implicate în proiect, după care s-a stabilit ca firma constructoare să prezinte până la 14 martie un grafic de refacere a străzilor, atât modernizate, cât şi nemodernizate. Mai mult, după întrunire a avut loc o vizită în teren, mai precis pe străzile unde s-au executat ori se execută lucrări şi unde s-a constatat că nu s-au respectat documentaţiile care au stat la baza acestor lucrări şi nici promisiunile referitoare la readucerea la starea iniţială a zonelor afectate de săpături. Din acest motiv s-au creat mari probleme atât în traficul auto şi în cel pietonal, cât şi un mare disconfort pentru locuitorii din acele zone. Totuşi, vinerea trecută, reprezentanţii firmei Pfeiffer s-au ţinut de cuvânt şi au trimis graficul de lucrări, defalcat pe 22 de străzi.

Firma constructoare va executa lucrări de readucere la starea iniţială, în intervalul 17-24 martie, pe străzile Cucului, Nicolae Bălcescu, Scurtă, Hanului, Merilor, Alexandru Odobescu, Îmbinată, Teiului, Vasile Conta (Horea), Alexandru Vlahuţă şi Frâncei, apoi în săptămâna 24-31 martie, pe străzile Recoltei, Plugarilor, Griviţa, Abatorului, Hipodromului şi Berăriei. Apoi, conform aceluiaşi grafic, lucrările de pe Calea Bucovinei, porţiunea cuprinsă între sensul giratoriu şi trecerea de nivel peste calea ferată, se vor desfăşura între 24 martie şi 24 aprilie, iar Piaţa Unirii va fi readusă la starea iniţială după lucrările dintre 24 aprilie şi 10 mai, la final fiind lucrările de pe strada Ion Nistor, în intervalul 11 mai-21 mai.

Trebuie precizat că la data predării, aceste căi de comunicaţii vor fi asfaltate, betonate sau balastate, funcţie de modul în care se aflau la debutul lucrărilor. „Specialiştii din primărie vor fi permanent pe teren, în zonele în care se lucrează pentru reabilitarea străzilor. Nu vom face nici un compromis, nu vom tolera nici o abatere de la termene, nu rămâne decât ca firma constructoare să-şi onoreze promisiunea”, a declarat ieri după amiază primarul Aurel Olărean.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pfeiffer a stabilit termene de aducere la starea iniţială a străzilor afectate de lucrările la reţeaua de apă-canal.
 Vizualizări articol: 812 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pfeiffer a stabilit termene de aducere la starea iniţială a străzilor afectate de lucrările la reţeaua de apă-canal0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei