Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 mar 2014 - Anul XIX, nr. 62 (5571)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Decizie

Orest Onofrei va ocupa locul şase pe listele PDL pentru alegerile europarlamentare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prim-vicepreşedintele PDL Suceava, Orest Onofrei, va ocupa locul şase pe lista PDL pentru alegerile europarlamentare din data de 25 mai 2014. Decizia a fost luată în şedinţa de ieri a Biroului Politic Naţional al PDL, în cadrul căreia a fost definitivată lista acestui partid pentru alegerile pentru Parlamentul European. Potrivit hotărârii conducerii centrale a PDL, pe primele şapte locuri de pe lista pentru europarlamentare se vor regăsi Theodor Stolojan, Monica Macovei, Traian Răzvan Ungureanu, Marian Jean Marinescu, reprezentantul Regiunii de Nord-Vest, reprezentantul Regiunii de Nord-Est - Orest Onofrei, iar locul şapte va fi ocupat de un reprezentant al tinerilor din PDL. Orest Onofrei va reprezenta Regiunea de Nord – Est la aceste alegeri după ce a primit susţinerea tuturor filialelor PDL din această zonă a ţării. Orest Onofrei are sprijinul total şi al Organizaţiei Judeţene Suceava a PDL pentru a candida la alegerile europarlamentare, Biroul Permanent Judeţean luând decizia ca el să fie singurul candidat pe care democrat-liberalii suceveni îl vor susţine pentru a ocupa un loc eligibil pe listele PDL.

Pentru ca Orest Onofrei să ajungă în Parlamentul European este necesar ca PDL să obţină un scor de cel puţin 17% la alegerile care vor avea loc în data de 25 mai 2014. În această situaţie, Onofrei ar obţine mandatul de europarlamentar în urma redistribuirii voturilor.

De precizat că Orest Onofrei este în momentul de faţă singurul sucevean care are şanse mari să ajungă în Parlamentul European, în condiţiile în care celelalte formaţiuni politice nu au nici un reprezentant pe un loc considerat eligibil.

Onofrei este de profesie medic veterinar, iar în trecut a ocupat funcţiile de consilier judeţean, şef al Direcţiei Sanitar Veterinare Suceava, prefect şi subprefect al judeţului Suceava. Prim-vicepreşedintele democrat-liberalilor suceveni a fost senator de Suceava în mandatul 2008-2012.

Lista finală a candidaţilor PDL pentru alegerile europarlamentare va fi înregistrată duminică la Biroul Electoral Central. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Orest Onofrei va ocupa locul şase pe listele PDL pentru alegerile europarlamentare.
 Vizualizări articol: 3984 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 4 voturi
Orest Onofrei va ocupa locul şase pe listele PDL pentru alegerile europarlamentare2.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   RUSINICA trimis de
(18 mar 2014, 11:39:18
Nea FLUTURACHE chiar ai facuto de oaie cu aceasta alegere ,de asta merge asa bine PDL-ul ///?
1.1  RE: RUSINICA trimis de
(25 mar 2014, 10:59:03
Acesta de mai sus este un USL-ist PUPINCURIST PLATIT ! ! Lasa lumea apolitica sa comenteze TE ROG !!!
2.   Din lumea celor care nu cuvântă... trimis de
(18 mar 2014, 15:27:21
Orest Onofrei, un politician de 2 lei, care nu merită o asemenea atenţie, cel mai mare traseist politic pe care l-a avut Suceava după 1989. Seriozitatea pe care o afişează acest "bazarist politic", faptul că el lasă să se înţeleagă că se gândeşte la suceveni, veghind la liniştea nostră ca în celebra reclamă cu FNI, este rezultatul tupeului, a mârlăniei şi a aroganţei de care dă dovadă. Prin urmare consider această ştire o ştire tristă, negativă pentru suceveni şi nicicum o ştire pozitivă...
2.1  RE: Din lumea celor care nu cuvântă... trimis de
(18 mar 2014, 18:00:18
Este hazardist politic, daca merge, merge. Prosti sa fie ca dupa are el grija.
3.   DOI PSdisti. trimis de
(18 mar 2014, 17:07:45
De ce il pupati in c.r pe ONOFREI? nu vedeti ca este singurul europarlamentar din jud.Suceava cu sanse reale sa ne reprezinte in consiliul european? UNDE VA SUNT PESEDISTII PE CE LOCURI? Ce prostanaci!!!!!! atat stiu psd psd psd trezitiva o data ca din cauza voastra si a psd o ducem asa cum o ducem cei mai multi cetateni corecti.
4.   Asociaţia Beee@Muuu! trimis de
(18 mar 2014, 19:57:32
Noi, pacienţii domnului Onofrei, suntem alături de simpaticul nostru doctor în aceste momente istorice pentru domnia sa, care ne-a îngrijit cu atâta căldură şi dragoste de tată şi îi urăm multă, multă baftă...
5.   Comentariu trimis de
(18 mar 2014, 20:14:39
Nici nu era in judet un om mai potrivit pentru functia de europarlamentar.ajuns in PE poate propune un act normativ prin care pensiunile turistice sa nu mai fie obligate sa respecte nici un fel de reguli igienico-sanitare pentru ca acea pensiune din Sucevita ,
care ii este foarte apropiata , sa nu mai fie nevoita sa plateasca amenzi si sa-i fie inchisa activitatea atunci cand va mai baga zeci de turisti in spital .....
6.   Praf in ochi... trimis de
(19 mar 2014, 11:12:35
Oare de ce l-ati uitat pe actualul EURODEPUTAT Sucevean Petru LUHAN, care a fost ales eurodeputatul anului 2013, avand o reala implicare in politica Europeana, aparndu-ne interesele nationale si europene?
Este la sfarsit de mandat si merita sa fie in primii 3 pe lista PDL
Ce pacat ca se urmaresc interese meschine.
LUHAN este un tip tanar, dinamic, inteligent, instruit bine in Germania, cu experienta si onest.
6.1  RE: Praf in ochi... trimis de
(19 mar 2014, 22:43:36
Cat de instruit o fi Luhan nu stiu dar tot a facut cateva gafe . Nu vreau sa ma gandesc ce catastrofa ar fi ptr. Romania acest nou candidat al pdl in PE. care nu a facut nimic bun in Parlamentul Romaniei ori ca politician pe plan national ci a fost bun doar de gura sa denigreze si sa insulte adversarii politici aratandu/se a fi un tip ”mistocar”.din acest motiv nu a mai prins al doilea mandat in parlament alegatorii taxindu-l corect pentru atitudinea sa.
7.   ;) trimis de
(19 mar 2014, 15:50:54
Asta ne mai trebuie acum sa ajunga Onofrei europarlamentarlaughing)

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei