Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 mar 2014 - Anul XIX, nr. 62 (5571)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Nu iese totul cum vrem

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Indiscutabil, sportivul român cel mai în vogă este Simona Halep. De multă vreme n-am mai avut în atenţie un performer de asemenea calibru şi în care aproape tot românul să investească interes, pasiune, speranţă. Iată, am ajuns din nou să patrulăm noaptea prin case în aşteptarea meciului de la ora 2.30, aşa cum mai făceam în ultimii ani doar când mai avea Lucian Bute de bătut pe câte unul în crucea nopţii sau chiar pe la răsărit. Uneori, aşa cum s-a întâmplat contra domnişoarei Radwanska în semifinală, Halep mai şi pierde, ceea ce însă nu ne va împiedica să ne sculăm iarăşi pe la orele 2 sau 3, dacă în turneul care începe azi la Miami, ora de disputare a partidelor Simonei ne va obliga din nou la insomnii programate. Nu cred că la fel s-ar petrece lucrurile dacă, să zicem, Naţionala de fotbal ar juca vreun amical tot la Miami sau Indian Wells. Apropo: are cineva vreo explicaţie, cât de cât plauzibilă pentru refuzul lui Piţurcă de a juca în America de Sud cu două echipe calificate la Campionatul Mondial? Dar pentru acceptarea, fix în aceeaşi perioadă, a două amicale cu nişte panarame de teapa Albaniei!? Probabil că neisprăvitul resuscitat ca selecţioner s-a gândit că panarama de naţională pe care puţina-i minte o poate concepe se va face ceva mai puţin de râs cu ăstea decât cu alea. Deşi, conform titlului de azi, nu iese totul mereu cum ne-am dori. De exemplu, eu mi-am dorit, de ani buni de zile, cu Judd Trump să-l rupă pe Higgins în amintirea titlului ăluia pe care bătrânul porc (de când cu mita la care „a pus botul”) i l-a furat acum vreo 4 ani. Când colo, Judd pierde absolut de fiecare dată, ultima oară „în sferturi”, în China, vineri, când a condus cu 4-0 dar a pierdut cu 4-5! Nici lui Steven Gerrard nu i-a ieşit de-un record Guinness: hat-trick din 3 penalty-uri! Pe al treilea l-a trimis în bară. În sfârşit, mi-am dorit să văd un meci, Petrolul – Astra, pe viaţă şi pe moarte. A ieşit unul doar pe moarte: a fotbalului!
 
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nu iese totul cum vrem.
 Vizualizări articol: 1610 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Nu iese totul cum vrem5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei