Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 31 ian 2014 - Anul XIX, nr. 23 (5532)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Din arestul poliţiei

„Patronache”, fiul proprietarului restaurantului Farestin, trimis în judecată în cazul acuzaţiilor de viol

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au dispus ieri trimiterea în judecată a tânărului arestat preventiv la mijlocul acestei luni sub acuzaţia că a violat o fată în vârstă de 18 ani în imobilul în care funcţionează restaurantul Farestin din cartierul Burdujeni, inculpatul fiind nimeni altul decât fiul proprietarului respectivei vile, precum şi a localului.

În urma anchetei, procurorul de caz a concluzionat că cele reclamate se confirmă şi l-a dat pe mâna judecătorilor pe Cristi Marian Ioanei (31 de ani), zis „Patronache”.

În rechizitoriul înaintat instanţei de judecată se arată că în noaptea de 15/16 ianuarie a.c., Ioanei, care era împreună cu un alt tânăr, a sunat o amică, pe care a invitat-o la el, la local, iar aceasta şi-a chemat şi o prietenă, fata de 18 ani.

Petrecerea s-a transformat într-un coşmar, când tânărul de 31 de ani, arată procurorii, cu minţile îmbibate alcool, a devenit violent şi a lovit-o pe prietena amicei sale, pe motiv că respectiva nu îi dădea atenţia cuvenită.

A chemat-o apoi într-o cameră alătura, chipurile pentru a sta de vorbă, iar aici a ameninţat-o cu nou acte de violenţă, după care a obligat-o să întreţină raporturi sexuale cu el.

Anchetatorii susţin că după ce a siluit-o pe fată într-o primă repriză, a obligat-o ulterior să-i facă sex oral chiar în prezenţa prietenei ei, căreia i-a cerut să se întoarcă cu spatele, după care a dus-o pe victimă din nou în încăperea alăturată, unde a întreţinut din nou raporturi sexuale împotriva voinţei acesteia.

Toată povestea s-a petrecut între orele 01.00-04.00, iar după ce victima şi prietena ei au reuşit să plece de acolo, s-au dus în aceeaşi zi la poliţie pentru a reclama cele întâmplate.

Arestat preventiv, Cristi Marian Ioanei a negat varianta violului, declarând că fata în vârstă de 18 ani a fost de acord să facă sex cu el.

„Patronache” va fi judecat pentru viol, urmând ca instanţa de judecată să stabilească dacă se face vinovat de acuzaţiile ce îi sunt aduse de Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Patronache”, fiul proprietarului restaurantului Farestin, trimis în judecată în cazul acuzaţiilor de viol.
 Vizualizări articol: 6891 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
„Patronache”, fiul proprietarului restaurantului Farestin, trimis în judecată în cazul acuzaţiilor de viol4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(31 ian 2014, 18:07:04
Castrarea chimica e cea mai buna rezolvare ptr. aceste specimene , pe care-i conduc hormonii!
2.   Chiliuta trimis de
( 1 feb 2014, 23:32:18
PATRONACHE LA BULAU AI SA AI CELE MAI TARI PARTIDE DE SEX! SI CELE MAI DESE! CA FETITA,DESIGUR!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei