Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 16 dec 2013 - Anul XVIII, nr. 293 (5500)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Alegeri

Primarul din Pojorâta, Ioan Bogdan Codreanu, a fost reconfirmat la conducerea GAL „Bucovina de Munte”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul comunei Pojorâta, Ioan Bogdan Codreanu, a fost reales în funcţia de preşedinte al Grupului de Acţiune Locală „Bucovina de Munte”. Adunarea Generală de Alegeri a avut loc sâmbătă, 14 decembrie a.c., în sala de conferinţe a Hotelului Zimbru din Câmpulung Moldovenesc, în prezenţa a aproape 90 de invitaţi şi membri ai GAL Bucovina de Munte, Ioan Bogdan Codreanu fiind singurul candidat pentru funcţia de preşedinte. Codreanu a fost votat cu unanimitate de voturi pentru a ocupa în următorii doi ani funcţia de preşedinte al acestui grup de acţiune locală. Din Comitetul Director al GAL Bucovina de Munte fac parte primarii tuturor celor 11 localităţi partenere, pe lângă Ioan Bogdan Codreanu, în celelalte funcţii fiind aleşi trei vicepreşedinţi, Tudor Ion Zdrob - Fundu Moldovei, Virgil Saghin - Vatra Moldoviţei, Gheorghe Lesenciuc - Breaza, un secretar, Nicolai Baltag - Vama, şi şase membri ai Comitetului, Mihăiţă Negură - Câmpulung Moldovenesc, Mihail Mehno - Izvoarele Sucevei, Petru Jecalo - Moldova Suliţa, Mihai Oţcu Constantinescu – Sadova, Traian Iliesi – Moldovita şi Tiron Maftei – Frumosu.

„Vreau să mulţumesctuturor primarilor din localităţile care fac parte din GAL Bucovina de Munte,  dar şi echipei tehnice, care au dat dovadă de profesionalism şi spirit de echipă şi care au demonstrat că munca depusă în ultimii doi ani pentru dezvoltarea satului românesc a fost încununată de succes. Iar pentru viitor ne dorim ca următoarea Adunare Generală să ne aducă la fel de multe realizări ca şi cele de până acum. Şi sunt convins că spiritul de echipă este cel care de fiecare dată va duce la realizarea de proiecte care să fie în folosul cetăţenilor din localităţile care fac parte din GAL Bucovina de Munte. Şi sperăm să avem în continuare proiecte la fel de bune ca cele de până acum, atât în mediul privat, cât şi din partea administraţiilor publice locale”, a declarat Ioan Bogdan Codreanu.

El a ţinut să precizeze că până în momentul de faţă, prin intermediul GAL Bucovina de Munte au fost finanţate proiecte pentru reabilitarea de școli și grădinițe în Pojorâta, Frumosu, Sadova, Vama şi Moldova Suliţa, precum şi pentru deschiderea sau reabilitarea unor dispensare medicale din Sadova, Moldovița şi Pojorâta. Codreanu a spus că alte finanţări au fost acordate pentru amenajarea de baze sportive şi terenuri de sport în comunele Izvoarele  Sucevei, Vatra Moldoviței şi Fundu Moldovei, pentru centrul social din Izvoarele Sucevei, dar şi pentru reabilitarea și modernizarea unor cămine culturale din  Fundu Moldovei şi Vama.

Preşedintele GAL Bucovina de Munte a ţinut să mai precizeze că printre obiectivele pentru următoarea perioadă se numără şi identificarea elementelor de unicitate pentru fiecare dintre comunele care fac parte din această organizaţie și transformarea acestora într-un brand al localității respective. Ioan Bogdan Codreanu a explicat că toate acestea vor fi reunite sub un singur brand intitulat „Bucovina de Munte”, care va fi promovat în mod unitar. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul din Pojorâta, Ioan Bogdan Codreanu, a fost reconfirmat la conducerea GAL „Bucovina de Munte”.
 Vizualizări articol: 2295 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primarul din Pojorâta, Ioan Bogdan Codreanu, a fost reconfirmat la conducerea GAL „Bucovina de Munte”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei