Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 16 dec 2013 - Anul XVIII, nr. 293 (5500)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Narcis SIRETEANU

Narcis SIRETEANU


Încă un prost spre Cotroceni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dacă în alte ţări atinse de criza economică mondială televiziunea publică a fost desfiinţată, nu înţeleg de ce mai este menţinută la noi. Acest leagăn de incompetenţă, cu o organigramă atât de grea că poate rupe trunchiul unui stejar bătrân ca pe un băţ de chibrit, e în continuare în funcţiune. Plin de neamuri şi de puţulici rozalii rezervate şefilor binecuvântaţi de priapism, televiziunea publică rulează doar spre binele unor interese personale şi de grup. Radioul public nu e nici el foarte departe.

Ultimul cuplu de şefi care au tratat tvr ca pe moşia personală a fost format din alexandru lăzescu şi dan radu. Primul dintre ei e prieten cu băsescu atât de apropiat, că se trage constant de flocii prezidenţiali. Doi urechişti de excepţie, doi habarnişti de talie mondială, doi lăutari fără hodină ai presei. Foarte pricepuţi însă la regulatul banului public.

Lipsa lor de calificare profesională şi managerială a fost prea evidentă ca să nu fie ecarisaţi de la vârful tevereului. Dar să nu vă imaginaţi că acum dau cu subsematul pe la parchetele de profil, cum ar fi normal. Nu, fratele meu naiv, nu. Lăzescu e un guru universitar, frecând sula la o facultate de litere, deşi e de profesie inginer electronist.

Iar celălalt, dan radu, ocupă funcţia de... Eh, aici e aici... Oare ce funcţie ocupă acest incompetent de superclasă? Încercaţi să ghiciţi. Aveţi dreptul la 100.000 de încercări.

N-aţi ghicit? Hai că vă ajut tot eu. Dan radu este şeful de comunicare al viitorului preşedinte al ţării: mihai-răzvan ungureanu, conform unor scenarii foarte plauzibile, scrise de scenariştii din studiourile CIA.

Dan radu îşi vinde scump lipsa de pricepere: primeşte doar 10.000 de euro lunar, de la viitorul prezident. Dar de unde are ăsta bani să arunce cu ei într-un prostănac? Asta da întrebare.

Zău că-ţi vine să mobilizezi o o echipă de pirotehnişti şi târnăcopişti şi să dărâmi şandramaua aia a cotroceniului, care adăposteşte doar proteguitori ai idioţeniei.

Acest text este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Încă un prost spre Cotroceni.
 Vizualizări articol: 1583 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 8 voturi
Încă un prost spre Cotroceni5.058

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Iar si iar trimis de
(16 dec 2013, 11:39:08
...vii cu aceeasi duma rasuflata ca MRU va fi viitorul presedinte al Romaniei!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei