Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 16 dec 2013 - Anul XVIII, nr. 293 (5500)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Gura Humorului

Marius Ursaciuc a primit premiul „Cel mai bun primar de oraş din Regiunea de Nord-Est”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Revista Română de Administraţie Publică Locală i-a acordat primarului din Gura Humorului, Marius Ursaciuc, titlul de „Cel mai bun primar de oraş din Regiunea de Nord-Est”. Marius Ursaciuc este primul primar sucevean care primeşte această distincție, premiul fiind acordate în cadrul „Galei Administraţiei Publice Locale” care a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute în Braşov. Ursaciuc a primit titlul de cel mai bun primar de oraş din Regiunea de Nord-Est pentru întreaga activitate desfăşurată pe parcursul anului 2013. Tot în cadrul Galei de la Braşov, Marius Ursaciuc a mai primit un premiu în cadrul Concursului naţional de proiecte pentru administraţia publică locală. Este vorba despre premiul „Cele bune să se adune” - ediţia 2013, primarul Marius Ursaciuc primind această distincţie pentru proiectul „Realizarea unui sistem de monitorizare video pentru creşterea siguranţei şi prevenirea criminalităţii în oraşul Gura Humorului”.

Concursul naţional de proiecte pentru administraţia publică locală „Cele bune să se adune” este organizat de Revista Română de Administraţie Publică Locală pentru a evidenţia eforturile aleşilor locali şi ale funcţionarilor publici pentru creşterea calităţii vieţii în localităţile şi judeţele României. Marius Ursaciuc a mai primit premiul „Cele bune să se adune” în anul 2012 pentru realizarea proiectului POPAS. Acesta este mai mare proiect de turism din judeţul Suceava, cu o valoare de 12,55 de milioane de lei, fonduri folosite pentru construcţia pârtiei de schi „Şoimul” şi pentru amenajarea unui domeniu de agrement în zona Ariniş, printre investiţiile realizate numărându-se construcţia unei piscine acoperite de dimensiuni olimpice, a două piscine descoperite şi a şase terenuri de sport. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Marius Ursaciuc a primit premiul „Cel mai bun primar de oraş din Regiunea de Nord-Est”.
 Vizualizări articol: 3472 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 12 voturi
Marius Ursaciuc a primit premiul „Cel mai bun primar de oraş din Regiunea de Nord-Est”4.3512

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Na trimis de
(16 dec 2013, 11:27:44
Lungule,stim ca de fapt tu esti cel mai bun si meritai premiullaughing)
1.1  RE: Na trimis de
(16 dec 2013, 12:12:09
Ursaciuc cu 100.000 euro face o noua partie de ski la Humor, Lungu cu 100.000 euro face un amarat de parc pentru skateboard.
2.   Felicitari trimis de
(16 dec 2013, 12:47:43
Felicitari domnului Ursaciuc,a facut din Gura Humorului o bomboana de oras.Dar ca sa faci acest lucru iti trebuie o gramada de calitati:constiinta,dedicatie,patriotism,inteligenta,cultura,viziune europeana,corectitudine,spirit civic,spirit managerial.El a dovedit ca le are.Primarul Sucevei a dovedit ca nu le are.
2.1  RE: Felicitari trimis de
(16 dec 2013, 14:22:13
Nu zic ba, dl. Ursaciuc este cel mai bun primar pe care l-a avut Humorul dupa 1989. Asta in conditiile in care predecesorii sai nu au facut mai nimic pentru oras. Ce i-as putea reprosa insa este goana dupa proiecte bombastice (unele cu utilitate/rentabilitate discutabila) care a dus la neglijarea micilor probleme cu care se confrunta zi de zi, de multi ani, locuitorii orasului.

"Bomboana de oras" arata bine numai pe bulevardul principal. Imediat ce faci la stanga sau la dreapta gasesti strazi intr-o stare deplorabila, lasate asa de ani de zile. Se gasesc intotdeauna bani pentru serbarile orasului, dar nu si pentru asfaltarea unor strazi? Ne rupem masinile acolo, domnule primar!

Traficul rutier este infernal in zilele de marti (zi de targ in Humor), iar Politia si Primaria nu intervin pentru a gasi si aplica solutii pentru decongestionarea strazilor. De exemplu strada Sf. Mihail si Gavril ar putea fi facuta cu sens unic pentru a permite parcarea masinilor, ca oricum se circula foarte greu pe acolo martea.

Ce sa mai vorbesc despre tarabele instalate martea pe strazile din zona pietei agroalimentare. Chiar nu se poate gasi un loc mai bun pentru acel tip de comert, care sa nu dea peste cap tot centrul orasului?

"Orasul-statiune" mai are mult pana sa ajunga un oras cu adevarat civilizat, domnule Ursaciuc!
2.2  RE: Felicitari trimis de
(16 dec 2013, 15:59:17
Eu nu spun ca nu ai dreptate dar parca prea ne-am obisnuit sa mergem cu masina fix pina unde avem nevoie .Putina miscare nu face rau nimanui. Eu nu mai locuiesc de ani buni in Humor insa tin minte ca pe vremuri erau doua taxiuri mari si late (ma rog nu prea late ca erau Dacii 1300) acuma sunt o droaie si nimeni nu mai concepe sa mearga un kilometru pe propriile picioare.Pacat ca s-a renuntat la reglementarea parcarii in zona centrala .Circulatia si peisajul erau mult mai aerisite ...incet incet ajunge sa semene cu ...Falticeniul !
3.   Altfel de interpretare? trimis de
(16 dec 2013, 15:32:01
Se zice in RO ca tot securisti ne conduc. Cum Ursaciuc e declarat ofocial ca personaj al vechii SECU ....
Nu stiu, dar cred ca i se mai poate acorda premiul de singurul PRIMARO-SECURIST din Bucovina. Asa sa fie oare?
4.   Omu sfinteste locu, iar politica murdareste locul trimis de
(16 dec 2013, 19:09:18
zaraza21 si tu ejti o pufulica basita spalata pe creier care o sa repeti ca po ☭ rii basisti niste monstruozitati la nesfirsit atunci cand vine ordinu pe unitate.nenea primaru asta de asta a rezistat ca e OM si de asta il voteaza oamenii.
5.   Cat de rau si invers dam mancare poporului trimis de
(16 dec 2013, 19:50:25
astia din media is buni la stimulat poporul. in rest is vai de "spatiul publicitar alocat".
5.1  RE: Cat de rau si invers dam mancare poporului trimis de
(17 dec 2013, 09:16:18
Nu am înţeles,exprimă-te literar.
Despre secu' tu chiar ştii multe,din cauza aceasta nu poţi dormi.
Eu chiar mă bucur, când se face câte ceva în judeţul nostru şi puţin mă "doare" de securiştii ce-au fost.
Contează mai mult prezentul şi mult mai mult viitorul copiilor noştri,în rest vorbe.
6.   INTREBARI FARA RASPUNS trimis de
(18 dec 2013, 22:19:56
De ce sa nu recunoastem , probabil Ursaciuc este cel mai bun primar al orasului dupa 1989.Dar planeaza asupra lui mai necunoscute si anume:
-de ce patinoarul orasului este gestionat de cel mai bun prieten al sau dl.Popa Daniel caruia i-a dat spre folosinta o parte bunicica din parcul dendrologic pt.a-si dezvolta facerile la negru:bar, terasa,pizzerie ,patinoarul la care ar fi onest sa avem acces noi humorenii gratuit , ca ingheata apa pe domeniul public....
-de ce la Piscina Orasului isi desfasoara activitatea debar si terasa -totul la negru alt prieten al lui Ursaciuc-Pizza la Bomba
-de ce intreg domeniul public din centrul orasului l-a dat unui alt finantator al primarului SasuToader sa-si faca pizzerie , terasa , rotiserie , magazine unde de asemenea , nu se taie bonuri fiscale...
-de ce sunt mai importante petrecerile taraniste si chicioase -cicca Zilele orasului unde toti prietenii primarului de enie roma sunt mari comercianti , cu marfa gretoasa , decat de banii aia sa mai faca cate ceva si la periferie ca-i dezastru.Stim vorba aia:Infata vopsit gardul , iar in spate leopardul.
Poate are decenta Ursaciuc sau pupcuristii lui(Danilov, Radumatii,Grim1 si altii de mai sus)sa raspunda la cele de mai sus.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei