Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 16 dec 2013 - Anul XVIII, nr. 293 (5500)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Agresiune

Paznic bătut de un fost comisar al Gărzii Financiare, cunoscut cu antecedente violente

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 69 de ani, angajat ca paznic la SC Auto Test Bucovina, a fost luat la pumni în faţa societăţii la care lucrează, agresorul identificat de poliţie fiind un om de afaceri din Suceava, fost comisar al Gărzii Financiare Suceava, un tip care a mai avut antecedente violente. Poliţia a fost sesizată de agresiune sâmbătă, în jurul orei 17.30.

Din ancheta demarată de poliţişti rezultă că în jurul orei 17.30, bărbatul de 69 de ani, Gheorghe Bodnaru, din municipiul Suceava, a ajuns la locul de muncă şi urma să intre în serviciu, în tura de noapte. El a observat că în faţa porţii de acces a oprit un autoturism care bloca intrarea în incintă şi s-a dus spre şofer. Paznicul i-a cerut acestuia să se mute din zonă, între cei doi izbucnind imediat un scandal. Bărbatul de la volan nu a stat prea mult pe gânduri şi l-a lovit pe paznicul de 69 de ani, în scurt timp fiind sesizată poliţia.

Agresorul a fost identificat în persoana lui Florin Zaharescu, în vârstă de 49 de ani, din municipiul Suceava. Poliţiştii i-au aplicat acestuia o amendă pentru provocare de scandal în loc public, în baza Legii 61/1991. De asemenea, a fost deschis un dosar penal pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe. Cercetarea penală va continua însă doar dacă victima îşi va scoate certificat medico-legal.

 

Cum şi-a făcut singur dreptate, cu pumnul, în două rânduri

Florin Zaharescu a lucrat timp de mai mulţi ani la Garda Financiară Suceava. El a fost judecat într-un dosar de luare de mită, însă a fost achitat.

În 2008, acesta a fost implicat într-un scandal la un bar din Suceava pe care îl patrona.

Conform anchetei de la acea vreme, un client beat, care a făcut scandal în interiorul localului, a fost „liniştit” de patron cu un spray iritant lacrimogen, scandalagiul încasând şi mai multe lovituri cu o bâtă. 

Florin Zaharescu a mai fost implicat într-un scandal de proporţii în noiembrie 2011, la iazul cu peşte pe care îl avea în comuna Zvoriştea. Trei localnici, doi bărbaţi şi o femeie, au fost surprinşi de patron la braconat peşte, cu o barcă, în mijlocul iazului. Conform anchetei de la acea vreme, Zaharescu a tras în aceştia de mai multe ori cu un pistol cu bile de cauciuc, după care i-a lovit. Cei trei au relatat că au fost aliniaţi pe un dâmb şi bătuţi timp de o oră cu un par.

Florin Zaharescu a declarat ulterior că nu a făcut altceva decât să-şi apere proprietatea  şi a tras în aceştia în scop de autoapărare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Paznic bătut de un fost comisar al Gărzii Financiare, cunoscut cu antecedente violente.
 Vizualizări articol: 6107 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.25/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 12 voturi
Paznic bătut de un fost comisar al Gărzii Financiare, cunoscut cu antecedente violente3.3512

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ba trimis de
(16 dec 2013, 11:22:30
Zaharescule,de dau ochii cu tine te tund zero,ti.o promit!
1.1  RE: Ba trimis de
(16 dec 2013, 19:03:50
Din auzite stiu despre Zaharescu ca nu a fost tuns niciodata zero. De asemenea stiu ca a facut sport si ca este inarmat:)) dar este foarte pasnic si tolerant. Asa ca vezi sa nu fii tu cel care va fi tuns zero.
1.2  RE: Ba trimis de
(16 dec 2013, 23:35:59
Eu is deja tuns zero pretene!
1.3  RE: Ba trimis de
(17 dec 2013, 19:27:00
Dar inghinal daca te epileaza, ce zici de asta? De fapt dupa cum gandesti s-ar putea sa nu fi ajuns inca la varsta pubertatii.
2.   Sigur ca da... trimis de
(16 dec 2013, 11:26:52
in cazul celor care i-au furat pestele trebuia sa-i invite la masa, sa le dea ceva de baut, de f... si cate 10 kg de peste la pachet...nu-i asa?Ca doar proprietatea e un moft in Romania...
3.   Ok trimis de
(16 dec 2013, 11:31:32
Dar cu paznicul de 69 de ani s-a dat cocos,nu? Chiar nu ii e rusine?
4.   Comentariu trimis de
(16 dec 2013, 11:41:07
FLORINE , vezi ca patesti ca BECALI daca nu te linistesti . Asta era caz de scandal , zapacitule .
5.   69 de ani ? trimis de
(16 dec 2013, 12:52:19
Nu-i cam batran acest om ca sa lucreze ca paznic?
6.   BIVOLI DE GABORI trimis de
(16 dec 2013, 18:39:03
Domnilor militieni dar de blocarea accesului ati uitat.Nu cumva trebuia si o amenda de circulatie pt parcare stationare neregulamentara si blocarea accesului. Ca asta a fost motivul altercatiei de fapt. Pt ca bizonul respectiv se credea pe tarla la tacsu nu pe un drum public si cand a venit paznicul sa il roage sa deblocheze poarta bivolul respectiv fiindca se credea in grajd la taicasu la luat la pocnit pe batranul care mergea la servici. Iar inceperea urmaririi penale nu trebuie conditionata de un certificat medicolegal mai ales ca ciobanul respectiv e cunoscut cu antecedente. cercetarea penala o puteti face fara acel certificat pt ca nesimtitul pe langa ca statea ca boul in poarta la mai si luat la bataie p cel ce venea la munca. Luati si facetiv treaba ca nu este posibil ca in ziua de astazi un bombalau sa te ia la bataie in fata locului de munca si sa scape basma curata. Chiar si o palma daca i-a dat se cheama caz penal domilor militieni fara scoala intrati pe pile. Puneti mana si facetiva treaba nu asteptati batranul sa scoata certificat medcolegal.
6.1  RE: BIVOLI DE GABORI trimis de
(16 dec 2013, 19:16:13
Am fost martor ocular la "bataie" . Nu s-a blocat accesul drumului , paznicul parea baut si urla ca un apucat fara motiv. De la asta s-a ajuns ca Zaharescu sa-i dea o palma si paznicul un pumn. Apoi paznicul a chemat politia si s-a postat in fata masinii sa nu poata pleca de la fata locului. A urmat o bataie intre paznic si fiica acestuia care incerca sa il dea deoparte din fata masinii pentru ca practic nu s-a intamplat mare lucru. Totul este filmat , trebuie sa fie camere de luat vederi montate in zona. Au aparut apoi 2 dintre baietii paznicului care au inceput si acestia sa il agreseze pe Zaharescu. Am vazut totul de la cativa metri, faceam ocazia spre Frumoasa. Ce parere ai despre asta, CHRYSS? Esti atat de prost incat sa crezi tot ce scriu ziarele? Daca s-ar vedea imaginea in legatura cu altercatia respectiva te duci si-ti ceri scuze lui Zaharescu?
7.   Bine ca LABELE BASITE au avut liber azi trimis de
(16 dec 2013, 18:40:01
azi ordinul coardelor basinoase a luat sfarsit. unde e turma porcilor pedelisti care ieri faceau prapad pe forumu caterincii judetene.
8.   Debile labar tazmanian te bagi la smardoiala ? trimis de
(16 dec 2013, 18:49:00
nu iti da nici mata bani de o cinzeaca pe magura succesului. Unde sant debilii "putin" securisti care faceau nasol ieri. Bei pufulicilor azi nu se da bani ca e ordin pe unitate si nah "corvetele" nu iese la produs.
9.   Comentariu trimis de
(16 dec 2013, 20:35:46
Fost comisar in garda financiara... ca patron mi-l amintesc pe Zaharescu Florin cand era in Garda Financiara, dar ce v-a facut asta ca e plecat de 15 ani din garda financiara si tot ii stiti de frica?...
9.1  RE: Comentariu trimis de
(16 dec 2013, 21:03:44
care 2 baieti baaa.... habar nu aveti de ce vorbiti a-ti fost martori...si 2 paznicul nu consuma alcool
9.2  RE: Comentariu trimis de
(17 dec 2013, 19:29:06
De unde stii tu ca paznicul nu consuma alcool?
10.   @zhinn trimis de
(17 dec 2013, 10:40:15
Ce te faci daca te epileaza ?:)))))))

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei