Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 dec 2013 - Anul XVIII, nr. 290 (5497)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă... Perioada 12-18 decembrie

Spectacol caritabil „De Crăciun, dăruind, vei dobândi!”, la Shopping City

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava, alături de Rotaract Club Suceava Bucovina, cu susţinerea Consiliului Judeţean Suceava şi a Primăriei municipiului Suceava, organizează, în zilele de 13 şi 14 decembrie, începând cu ora 16:00, la Shopping City, Spectacol caritabil „De Crăciun, dăruind, vei dobândi!”. Copiii talentați din şase centre de plasament din județul Suceava vor susţine, cu prilejul sărbătorilor de iarnă, un concert de colinde şi cântece de iarnă.

 

Mii de cadouri din partea Shopping City

Campania „Câştigă zilnic premii pentru sărbători!” aduce, în perioada 6-22 decembrie, cinci tablete Samsung Galaxy Tab 3 şi peste 2.000 de premii garantate, clienţilor care aleg să-şi facă cumpărăturile în magazinele aflate în incinta Shopping City. Clienţii trebuie să se prezinte la Info Point-ul special amenajat în faţa magazinului Leonardo, iar pe baza bonului de cumpărături vor putea extrage un talon răzuibil care le va dezvălui premiul câştigat.

 

Campania „Ajută-l pe Moş Crăciun! Donează şi îndeplineşte dorinţe!”

De sărbători, Shopping City Suceava te îndeamnă să ajuţi la îndeplinirea dorinţelor copiilor nevoiaşi! În perioada 6-22 decembrie, Shopping City, împreună cu Organizaţia Salvaţi Copiii, organizează campania umanitară „Ajută-l pe Moş Crăciun! Donează şi îndeplineşte dorinţe!”, cu scopul de a oferi un Crăciun liniştit copiilor nevoiaşi din judeţul Suceava. Produsele pot fi donate în punctul special amenajat pentru colectare, în faţa magazinului Leonardo. Pentru a le aduce zâmbetul pe buze celor mici, Shopping City donează cele 300 de ursuleţi din „Bradul dorinţelor”.

 

Expoziţia "Copac - Viaţă – Tandreţe", la Shopping City

Shopping City Suceava vă invită, în perioada 6-31 decembrie, în City Gallery, la expoziţia "Copac - Viaţă – Tandreţe", aparţinând artistului Niculai Moroşan. Expoziţia, având ca temă principală femeia şi copacul, cuprinde lucrări de grafică şi pictură realizate în diferite tehnici: ulei şi acril pe pânză, pastel gras şi tuş pe carton.

 

Vino să te întâlneşti cu Moş Crăciun!

Ca în fiecare an, Moş Crăciun va poposi din nou la Shopping City Suceava, pentru a se întâlni cu cei mai cuminţi dintre copii. Pentru a fi siguri că Moşul află ce cadouri îşi doresc, cei mici pot să-l viziteze în perioada 14-22 decembrie la „Tronul Moşului” din Shopping City şi să-l convingă că au fost cuminţi tot anul.

 

Cel mai nou patinoar din oraş, la Shopping City

Iubitorii mişcării pe gheaţă se pot relaxa în aer liber, la cel mai nou patinoar din oraş, inaugurat în parcarea Shopping City Suceava. Patinoarul se adresează tinerilor, familiilor şi copiilor pasionaţi de patinaj, precum şi profesioniştilor sau celor care îşi doresc să înveţe acest sport. Program de funcţionare: zilnic, între orele 10:00-13:00, 14:00-15:30, 16:00-17:30, 18:00-19:30, 20:00-22:00.

 

Kids City – ateliere de creaţie pentru copii

Copilul tău este creativ, energic şi adoră picturile pe faţă? Atunci Shopping City Suceava este locul perfect pentru el. Sâmbătă, începând cu ora 12:00,  copiii pot să pregătească scrisoarea pentru Moş Crăciun în cadrul atelierului de creaţie „Întâlnire cu Moş Crăciun”. Duminică, copiii sunt aşteptaţi să confecţioneze decoraţiuni pentru Crăciun în cadrul atelierului „Şi eu pot împodobi bradul!”.

 

Weekenduri cu filme gratuite pentru copii

În fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 10:00, toţi copiii sunt aşteptaţi la Shopping City Suceava, să vizioneze filme de animaţie cu cele mai îndrăgite personaje de desene, toate dublate în limba română. Proiecţiile vor avea loc în incinta 3D Café din Shopping City. Intrarea este liberă pentru cei mici. Sâmbătă şi duminică, începând cu ora 10:00, copiii vor putea urmări filmul “Rio”.

 

Cursuri gratuite de dans pentru copiii începători

Shopping City Suceava invită toţi copiii la cursurile gratuite pentru începători oferite de Şcoala de dans Fly Dance Studio. Aceştia au ocazia de a învăţa diferite stiluri de dans, precum: vals lent, vals vienez, quick step, tango, slow fox, samba, cha-cha, passo doble, rumba sau jive. Cursurile se desfăşoară în City Gallery, din incinta Shopping City, în fiecare luni şi miercuri, între orele 17:00-18:30.

 

Joi, 12 decembrie

 

Pop Rock by Bobby Stroe, la Talcioc Cultural

La Talcioc Cultural, de la ora 21:00 - Pop Rock by Bobby Stroe. Bobby Stroe a pregătit cele mai bune hituri rock & pop din toate timpurile, româneşti şi internaţionale, pentru o petrecere până-n zori.

 

Cvartetul vocal „”Cantabile””

Facultatea de Litere şi Ştiinţe ale Comunicării din Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava, în colaborare cu Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” şi Asociaţia EduCultureme, organizează, în holul principal din corpul A al universităţii, începând cu ora 18.30, un Concert de Crăciun, susţinut de Cvartetul vocal „Cantabile”.

 

Vineri, 13, decembrie

 

Evocare si lansare de carte

Consiliul Judeţean Suceava, Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera” şi Fundaţia Culturală „Leca Morariu” organizează, la ora 10.00, în Sala de Artă „Elena Greculesi” a bibliotecii publice sucevene, manifestarea cu genericul „Leca Morariu - personalitate marcantă a Bucovinei”. Va avea loc lansarea cărţii „O casă a altei vremi” (autor Doina Cernica) şi se vor marca zece ani de activitate a Fundaţiei Culturale „Leca Morariu”.

 

Expoziţia „White & Blue”

La Galeria de Artă „Ion Irimescu” din municipiul Suceava se deschide la ora 17.00 expoziţia „White & Blue” a artiştilor plastici Ebru Dede (Turcia) şi Cătălin Alexandru Chifan.

 

Concert caritabil, la Talcioc Cultural

La Talcioc Cultural, de la ora 21:00 - Concert Caritabil pentru Ancuța Buliga. Colegiul Național „Petru Rareș”, în parteneriat cu Clubul Voluntarilor, organizează un concertul caritabil cu Okra, The Mechanix, Daniela Bejenariu, Oana Calistru & Ennoia.
 

„Cânt și poem creștin la ieslea Mântuitorului”

Asociația Cristia, împreună cu editura Carmel Print, organizează evenimentul „Cânt și poem creștin la ieslea Mântuitorului”, care va avea loc la ora 19.00, la Galeria de artă din cadrul complexului comercial Shopping City Suceava. Cu acest prilej se lansează culegerea de poezii „Cuvinte pline de farmec”, care aduce cinci clasici ai poeziei evanghelice românești, volum ce însumează aproximativ 380 de poezii. Nicu Tacu va oferi un recital la nai.

 

Sâmbătă, 14 decembrie

 

La Talcioc Cultural, de la ora 21:00 - Medoff Party Heroes. O petrecere plină de muzică bună şi vodcă din belşug. Free Shots 4 all. Intrarea este liberă.

Rezervări: 0755 222 880

 

 Expoziţia „Armonii cromatice” - Cristina Hreamătă-Macoveiciuc

La Iulius Mall Suceava se deschide, de la ora 16.00, expoziţia de pictură cu genericul „Armonii cromatice”, a artistei plastice Cristina Hreamătă-Macoveiciuc. Artista etalează 25 de lucrări în ulei, peisaje şi flori, realizate cu cuţitul de paletă.

 

Duminică, 15 decembrie

 

Strauss Festival Orchestra Vienna - “Crăciun în paşi de vals”

Strauss Festival Orchestra Vienna aduce la Suceava, de la ora 19:30, la Casa de Cultură a Sindicatelor, spectacolul Vienna Classic Christmas, “Crăciun în paşi de vals”. Biletele s-au pus deja în vânzare, la secretariatul Casei de Cultură Suceava. În funcţie de aşezarea în sală, biletele se pot achiziţiona la preţul de 150, 100 sau 75 de lei.

 

Concert Grigore Leşe

Începând cu ora 17.00, în Auditoriumul „Joseph Schmidt” al Universităţii „Ştefan cel Mare” va avea loc Concertul de Crăciun al renumitului artist Grigore Leşe, eveniment organizat în parteneriat cu Muzeul Bucovinei. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile, pe baza invitaţiilor ce pot fi ridicate de la Observatorul USV.

 

Luni, 16 decembrie

 

Salonul „Bucovina - Mileniul III”

La Muzeul de Ştiinţele Naturii Suceava va avea loc la ora 12.00 vernisajul expoziţiei celei de-a X-a ediţii a Salonului Internaţional de Artă Fotografică „Bucovina - Mileniul III”, manifestare organizată de Consiliul Judeţean Suceava, Muzeul Bucovinei şi Centrul Cultural Bucovina.

 

„Cartea cu răspunsuri”

Consiliul Judeţean Suceava şi Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera” organizează la ora 17.00, în Sala de Artă „Elena Greculesi” a bibliotecii judeţene, lansarea volumului „Cartea cu răspunsuri”, de Elena Nistor.

 

Marţi, 17 decembrie

 

„Astăzi S-a născut Hristos!”, concert de colinde

Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor organizează, la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava, de la ora 17:00, Concertul de colinde „Astăzi S-a născut Hristos!”. La eveniment va participa şi Înaltpreasfinţitul Pimen, Arhiepiscop al Sucevei şi Rădăuţilor. Bucuria Naşterii Domnului va fi exprimată prin colindele noastre româneşti, interpretate de aproximativ 30 de coruri de copii, coruri parohiale, şi coruri de la câteva grădiniţe din municipiul Suceava. Intrarea la spectacol este liberă.

 

Miercuri, 18 decembrie

 

„Suceava din sufletul meu – Locuri. Imagini. Sentimente”

Toastmasters Suceava vă invită de la ora 19:00 la Uzina de apă la evenimentul „Suceava din sufletul meu – Locuri. Imagini. Sentimente”, unde cinci membri ai clubului vor vorbi despre clădirile importante pentru oraşul în care trăiesc, descrise prin filtrul propriilor percepţii şi amintiri.Intrarea este liberă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă... Perioada 12-18 decembrie.
 Vizualizări articol: 1369 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unde fugim de-acasă... Perioada 12-18 decembrie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei