Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 dec 2013 - Anul XVIII, nr. 290 (5497)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Pentru anul şcolar 2012-2013

Activitatea şefilor Inspectoratului Şcolar Suceava, notată cu „Foarte bine” de Ministerul Educaţiei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ministerul Educaţiei Naţionale (MEN) a acordat calificative inspectorilor generali din cadrul inspectoratelor şcolare judeţene şi directorilor din cadrul caselor corpului didactic din fiecare judeţ, pentru activitatea desfăşurată de aceştia în anul şcolar 2012-2013.

Cât priveşte şefii Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Suceava, atât inspectorul şcolar general – prof. Gheorghe Lazăr, cât şi inspectorii generali adjuncţi – prof. Gabriela Scutaru şi prof. Cristina Teodorovici, au fost apreciaţi prin calificative maxime de ministerul de resort. Ministerul a apreciat laudativ activitatea acestora, de la organizarea şi desfăşurarea examenelor şcolare, la gestionarea problemelor curente din şcolile judeţului.

De cealaltă parte, directorul Casei Corpului Didactic (CCD) „George Tofan”  Suceava, prof. Constantin Mărgineanu, a fost notat tot cu FB de MEN.

Analiza activităţii manageriale a celor menţionaţi se face prin autoevaluare. La solicitarea comisiei MEN, reprezentanţii IŞJ şi CCD au obligaţia de a pune la dispoziţia ministerului toate documentele necesare evaluării. De asemenea, cei evaluaţi, în afară de completarea fişelor tip, sunt obligaţi să elaboreze şi un raport.

Rezultatul evaluării se concretizează în acordarea calificativului anual, astfel: 100–90 de puncte: „foarte bine” – validarea pe funcţie; 89,99–80 de puncte: „bine” – validare pe funcţie; 79,99–70 de puncte: „satisfăcător” – monitorizare şi reevaluare la un interval de 3–6 luni; sub 70 de puncte: „nesatisfăcător” – invalidare pe funcţie (încetarea contractului de management educaţional încheiat în calitate de inspector şcolar general/inspector şcolar general adjunct/director al Casei Corpului Didactic).

Echipa managerială a IŞJ Suceava a fost numită prin detaşare în interes de serviciu, prin ordin ministerial, în luna mai a anului 2012. În vara acestui an, aceştia au fost reconfirmaţi în funcţie, pentru cel puţin încă un an. Cei trei au fost renumiţi cu detaşare în interesul învăţământului până la organizarea unui nou concurs, dar nu mai târziu de 31 august 2014.

Totodată, purtătorul de cuvânt al IŞJ Suceava, insp. Laura Hacman, a menţionat faptul că şi directorul Centrului Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională (CJRAE) Suceava, Florin Bagiu, a primit din partea IŞJ tot calificativul Foarte Bine.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Activitatea şefilor Inspectoratului Şcolar Suceava, notată cu „Foarte bine” de Ministerul Educaţiei.
 Vizualizări articol: 1834 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Activitatea şefilor Inspectoratului Şcolar Suceava, notată cu „Foarte bine” de Ministerul Educaţiei2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei