Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 7 dec 2013 - Anul XVIII, nr. 286 (5493)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Analiză

Nechifor susţine că Aurel Olărean nu e interesat de proiectul de modernizare a reţelelor de apă din Rădăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, l-a acuzat pe primarul PDL din Rădăuţi, Aurel Olărean, că nu este interesat de proiectul pentru modernizarea reţelelor de apă din acest municipiu. Nechifor a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că Aurel Olărean a lipsit nemotivat de la o întâlnire care a avut loc joi, la sediul Consiliului Judeţean, în cadrul căreia a fost analizat stadiul celor 11 proiecte pe fonduri europene pentru modernizarea reţelelor de apă şi canalizare din mai multe zone ale judeţului. El a arătat că nici primarul din Vatra Dornei, Ilie Boncheş, nu a participat la acestă întâlnire, însă l-a sunat şi i-a spus că va trimite un alt reprezentant al primăriei.

„Domnul Olărean nici măcar nu s-a obosit să facă informarea asta. L-am văzut că era la plimbare prin Suceava, dar nu s-a preocupat să vină la discuţii, deşi, din păcate, la Rădăuţi avem şi cea mai gravă situaţie”, a spus Cătălin Nechifor, făcând referire la faptul că Aurel Olărean a fost prezent joi în Suceava, însă pentru a participa la un miting al PDL în faţa Palatului Administrativ.

Nechifor a explicat că lucrările de extindere a reţelelor de apă sunt finalizate în proporţie de 37,5%, însă există probleme mari în proiectul pentru staţia de epurare, care a fost suspendat printr-o decizie a Curţii de Apel. „Mi-aş fi dorit să discutăm cu domnul primar, dar din păcate nu poţi vorbi în lipsa lui”, a spus Nechifor.

El a mai arătat că în urma discuţiilor avute cu specialiştii ACET Suceava şi cu membrii Asociaţiei Judeţene de Apă Canal a reieşit faptul că lucrările din Suceava, Fălticeni, Vatra Dornei şi Gura Humorului sunt în grafic, în raport cu data la care au fost semnate contractele pentru execuţia lucrărilor de extindere a reţelelor de apă şi canalizare. Cătălin Nechifor a arătat că probleme se înregistrează la Salcea şi Măneuţi, acolo unde soluţia tehnică pentru realizareainvestiţiilor în reţele de apă trebuie modificată pentru a asigura populaţiei apă potabilă de calitate. Nechifor a explicat că în aceste zone va trebui să se găsească o soluţie pentru montarea unui sistem pentru deferizarea apei potabile. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor susţine că Aurel Olărean nu e interesat de proiectul de modernizare a reţelelor de apă din Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 1619 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 1 vot
Nechifor susţine că Aurel Olărean nu e interesat de proiectul de modernizare a reţelelor de apă din Rădăuţi3.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei