Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 7 dec 2013 - Anul XVIII, nr. 286 (5493)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Nu-i doar prostie. E şi nesimţire

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Mai acu' două-trei zile a avut loc ceva care cred că se intitula generic „Gala fotbalului românesc”. N-a fost popularizată cine ştie ce, motivul (nedeclarat însă de vreunul din cei implicaţi) fiind că nu prea îţi vine să sărbătoreşti, mai ales când nu ai ce! Vorbim despre un an în care eşecurile au fost depline: la nivel de reprezentativă ne-au umilit până şi grecii (vinovaţi fiind însă olandezii, care mai bine ne-ar fi lăsat naibii pe locul 3 sau 4 în grupă, în loc să ne cocoaţe pe locul de baraj), echipele de club au luat-o şi ele de la toţi, de-a lungul şi de-a latul continentului, în ambele competiţii, ăia micii („viitorul fotbalului românesc”!) au smuls chiar un egal în Ferroe, oricum altceva decât cele 7 luate de la nemţi tot de ei, arbitrajele au fost cum le ştim, adică la limita dintre pârnaie şi Psihiatrie, completarea locurilor libere din campionat s-a făcut tot pe criterii, de-a trebuit scoasă aia şi băgată ailaltă, Craiova în sfârşit s-a văzut repusă în drepturi, tot penal, prin hotărâri judecătoreşti, de-a ajuns să aibă 2 (două) echipe cu acelaşi nume!!! ... ce mai, iadul pe pământ. În asemenea condiţii, repet: ce, de ce, pe cine să sărbătoreşti: parcă la mişto i-au zis evenimentului „Gală” iar locul ales, din câte mi-am putut da seama urmărind niscai secvenţe pe la ceva televiziuni de sport, părea şi el tot la mişto: o cârciumă, unde nişte neobrăzaţi mai tineri sau mai bătrâni s-au adunat spre a-şi premia prestaţiile dezastruoase. Ca să fie masa bogată şi „şpriţachele” să curgă uns, s-au premiat inclusiv puşcăriabilii, în moţ cu debarcatul Mitică-brutărie, care a luat premiul „pentru întreaga activitate”!!! Activitate care, vă reamintesc, a cunoscut şi momente de vârf, când infractorul era preşedinte pe la Ceauşescu, la Scorniceşti, ba la Securitate, la Victoria. Şi fiindcă locul unde şi-a-ncheiat miliţianul cariera nu putea rămâne pe mâinile vreunuia mai breaz, a fost pasat unuia, Iorgulescu. Care n-a ratat şansa de a se afirma la Gală, numindu-l pe fotbalistul anului „Bourceanu”. Nu e o dovadă doar de prostie, ci de multă nesimţire.
 
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nu-i doar prostie. E şi nesimţire.
 Vizualizări articol: 1403 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Nu-i doar prostie. E şi nesimţire5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei