Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 7 dec 2013 - Anul XVIII, nr. 286 (5493)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

De Moş Nicolae

Cadouri din partea consilierului Traian Andronachi pentru bătrânii nevoiaşi, pentru tinerii cu probleme şi pentru copiii unei grădiniţe

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Moş Nicolae a venit zilele acestea pentru mai mulţi copii şi bătrâni din Rădăuţi. Totul a fost posibil ca urmare a implicării consilierului local din partea UNPR, Traian Andronachi, care a considerat că toată lumea are dreptul la un strop de fericire.

Prima acţiune a avut loc joi, 5 decembrie, la Centrul de Zi Geppetto, unde Traian Andronachi şi oamenii care l-au însoţit au împărţit cadouri celor 35 de copii defavorizaţi. Pentru pachetele aduse aici au contribuit şi cei de la Club Lions, Olint Rădăuţi, Super Star Rădăuţi, Coral SRL, Casa Vatră, Multi Bioagro, Cătălin Găgean, Camelia Romenco şi Cristi Văcaru.

Ieri, a fost rândul copiilor şi cadrelor didactice de la Grădiniţa „Albinuţa”, aparţinând Şcolii Gimnaziale Regina Elisabeta, să se bucure. Traian Andronachi, cu sprijinul Clubului Lions din Rădăuţi, a făcut o donaţie constând într-un calculator performant complet, cu sistem de operare cu licenţă Windows 7 şi toate softurile necesare pentru activitatea copiilor de grădiniţă.

Acţiunile de binefacere s-au încheiat la Azilul de bătrâni Rădăuţi, unde consilierul local a împărţit  pachete cu fructe, alimente şi dulciuri.

„Cred că şi persoanele care au posibilităţi materiale mai reduse sau care suferă de anumite boli au dreptul la o mică rază de bucurie. Dacă am reuşit acest lucru, înseamnă că acţiunile de joi şi vineri şi-au atins scopul, iar pe viitor voi încerca să mă implic şi în alte proiecte care se adresează comunităţii locale din Rădăuţi. Vreau să mulţumesc şi tuturor celor care s-au implicat alături de mine, sprijinul lor financiar fiind esenţial pentru reuşita acţiunilor”, a arătat consilierul local Traian Andronachi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cadouri din partea consilierului Traian Andronachi pentru bătrânii nevoiaşi, pentru tinerii cu probleme şi pentru copiii unei grădiniţe.
 Vizualizări articol: 1855 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.8 din 4 voturi
Cadouri din partea consilierului Traian Andronachi pentru bătrânii nevoiaşi, pentru tinerii cu probleme şi pentru copiii unei grădiniţe2.854

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei