Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 243 (5450)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Prafuri periculoase

Patru tineri trimiși în judecată, pentru afaceri cu heroină în municipiul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Patru tineri au fost trimişi ieri în judecată de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism Suceava, pentru afaceri ilegale cu heroină.

Inculpaţii, Bogdan Ostrovan (26 de ani), din municipiul Suceava, şi Costel Murariu, de 25 de ani, Răzvan Ţucă (23 de ani), şi Constantin Cazacu (20 de ani), ultimii trei din oraşul botoşănean Săveni, au fost daţi pe mâna judecătorilor pentru trafic de droguri de mare risc, introducere în ţară de droguri de mare risc, respectiv asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni.

Potrivit anchetatorilor, drogurile au fost aduse din Franţa de către Răzvan Ţucă, care susţine că le-a primit de la un cetăţean arab, în contul unei datorii.

În total, a mărturisit tânărul botoşănean, a adus în ţară 130 de grame de heroină, pe care le-a ascuns în şosete, într-o pereche de cizme.

Pentru că vroia să scape repede de stupefiante, Ţucă i-a cooptat în afacere pe ceilalţi doi botoşăneni, iar unul dintre posibilii clienţi pe care i-au găsit a fost suceveanul Ostrovan.

Acestuia din urmă i-au vândut în primă fază 49 de grame, însă la scurt timp, tânărul din municipiul Suceava a fost săltat de ofiţerii Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Suceava.

Bogdan Ostrovan a acceptat să coopereze cu oamenii legii şi a aranjat o nouă întâlnire cu dealerii din Botoşani, de data aceasta la o benzinărie de la ieşire din Suceava spre Fălticeni, unde au mai tranzacţionat alte aproape 70 de grame de heroină. S-a întâmplat pe 24 mai a.c., însă afacerea a fost falimentată, la câteva minute după ce a fost încheiată, de către ofiţerii Antidrog care i-au prins în flagrant pe suspecţi.

Tinerii din Botoşani au fost arestaţi preventiv, însă doar doi dintre ei au fost eliberaţi după câteva zile. Singurul care se mai află închis într-o celulă a poliţiei judeţene este Răzvan Ţucă, cel care a adus drogurile din Franţa.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patru tineri trimiși în judecată, pentru afaceri cu heroină în municipiul Suceava.
 Vizualizări articol: 2142 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Patru tineri trimiși în judecată, pentru afaceri cu heroină în municipiul Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei