Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 243 (5450)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Acţiune

Curăţenie de toamnă în parcurile şi pe căile de comunicaţie din municipiul Rădăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

După ce a fost igienizată gara CFR şi zona din vecinătatea acesteia, campania de curăţenie de toamnă a debutat încă din urmă cu mai bine de o săptămână şi în celelalte zone din municipiul Rădăuţi. Echipe de la serviciul specializat din primăria locală au acţionat pe principalele artere de circulaţie din municipiu şi pe spaţiile verzi din cartierele urbei, au igienizat parcurile şi au refăcut aleile. Campania de curăţenie va acoperi întreaga localitate, atât centrul municipiului, cât şi zonele mărginaşe, şi se va derula pe parcursul perioadei următoare pentru ca sărbătorile de Crăciun să găsească aşezarea rădăuţeană în curăţenie şi ordine.

 

Olărean: Ne-am propus ca, în următoarele săptămâni, atât cât ne va permite vremea, să finalizăm această campanie

Ieri dimineaţă l-am găsit pe primarul municipiului Rădăuţi, Aurel Olărean, în mijlocul unei echipe de igienizare care acţiona în parcul din zona centrală. „Am început în urmă cu circa zece zile un program de curăţenie, de igienizare, pe suprafaţa întregului municipiu. Ne-am propus ca în următoarele săptămâni, atât cât ne va permite vremea, să finalizăm această campanie, pentru ca până în ajunul sărbătorilor de Crăciun municipiul nostru să arate impecabil. Mai mult, pentru Crăciun am pregătit o surpriză rădăuţenilor, mi-am propus ca municipiul să fie iluminat festiv, mai multe amănunte vă voi oferi la momentul oportun”, a declarat şeful executivului rădăuţean, Aurel Olărean.

Salariaţii primăriei au avut întâlniri cu cetăţenii municipiului în care s-a făcut apel la simţul civic al rădăuţenilor pentru participarea la această campanie, în aşteptarea sărbătorilor de iarnă.

Inginerul Igo Koffler, directorul Direcţiei Tehnice din Primăria Municipiului Rădăuţi, a precizat: „Am efectuat lucrări specifice sezonului, mă refer la lucrări de toaletare şi întreţinere a spaţiilor verzi de pe principalele artere de circulaţie din municipiu şi în cartierele Mihai Viteazul, Hipodrom, Bogdan Vodă, Obor, precum şi în alte zone. În acelaşi timp s-a intervenit pentru înlăturarea unui arbore care obstrucţiona lucrările de reabilitare a unui bloc. La fel ca şi în anii precedenţi, primăria rădăuţeană face un apel către locuitorii municipiului pentru a efectua lucrări de reparare, igienizare, curăţare a imobilelor proprietate, dar şi pe domeniul public, în zonele unde locuiesc”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Curăţenie de toamnă în parcurile şi pe căile de comunicaţie din municipiul Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 1324 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Curăţenie de toamnă în parcurile şi pe căile de comunicaţie din municipiul Rădăuţi3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei