Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 20 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 219 (5426)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

La puşcărie

Pedepse finale în dosarul minorei răpite de pe stradă, obligată să se prostitueze şi să facă sex oral unei femei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cei cinci indivizi din Rădăuţi, printre care şi o femeie, puşi sub acuzare în dosarul minorei care a fost răpită de pe stradă, dusă într-o locuinţă, obligată să se prostitueze şi forţată la scene de lesbianism, filmate cu telefonul mobil şi postate pe internet, au fost condamnaţi definitiv zilele trecute.

La începutul acestei săptămâni s-a judecat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţe recursul declarat atât de către inculpaţi, cât de şi procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Suceava, împotriva sentinţei dată de Curtea de Apel Suceava.

Iniţial, instanţa de fond, Tribunalul Suceava, a decis condamnarea la 10 ani de închisoare pentru Cezar Andrei Balacian (28 de ani), Marius Ceciliu Pichiu (32 de ani), Lucian Popovici (31 de ani) şi Florin Evuleţ (32 de ani) şi la cinci ani de închisoare pentru Doina Mihaela Cozmenciuc (32 de ani, fostă Cucoş).

În urma apelului judecat la Curtea de Apel Suceava, pedepsele inculpaţiilor au fost reduse după cum urmează: Balacian şi Pichiu -patru ani de închisoare, Popovici -trei ani şi opt luni, Florin Evuleţ -trei ani şi două luni de închisoare, iar inculpata Cozmenciuc -trei ani de închisoare.

Sentinţa Curţii de Apel a fost atacată la Înalta Curte atât de către inculpaţi, cât şi de procurorii DIICOT, iar zilele trecute, pe 17 septembrie, recursul a fost respins, iar pedepsele date de instanţa superioară de la Suceava au rămas definitive.

Patru dintre inculpaţi erau deja în spatele gratiilor, fiind arestaţi preventiv din luna mai a anului trecut. Singurul inculpat care era judecat în state de libertate, Florin Evuleţ, a fost săltat de acasă acum două zile de judiciariştii rădăuţeni, încarcerat în arestul poliţitiei judeţene, de unde va fi trimis la penitenciar pentru a-şi executa pedeapsa.

 

Adolescentă de 15 ani, răpită din parc şi sechestrată patru zile într-o casă

 Potrivit procurorilor DIICOT, pe data de 15 august 2011, inculpaţii de sex masculin au răpit-o de pe stradă, din zona parcului central din municipiul Rădăuţi, pe o adolescentă în vârstă de 15 ani, au urcat-o cu forţa într-o maşină cu geamuri fumurii, au dus-o în locuinţa unuia dintre ei, unde au sechestrat-o timp de patru zile şi au obligat-o să se prostitueze.

 Pe data de 19 august 2011, în locuinţa în care sechestrată victima a venit şi inculpata Cozmenciuc, mamă a două fetiţe de 12, respectiv 5 ani, femeie care -susţin anchetatorii - „prin ameninţare cu acte de violenţă, a obligat-o pe victimă să întreţină relaţii sexuale orale cu ea”.

Întreaga scenă de lesbianism a fost înregistrată pe telefonul mobil al unuia dintre inculpaţi şi postată apoi pe internet ( Youtube). 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pedepse finale în dosarul minorei răpite de pe stradă, obligată să se prostitueze şi să facă sex oral unei femei.
 Vizualizări articol: 5470 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 5 voturi
Pedepse finale în dosarul minorei răpite de pe stradă, obligată să se prostitueze şi să facă sex oral unei femei4.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Incredibil! trimis de
(20 sep 2013, 12:37:19
Magistratii astia sunt incredibili. Nu-mi doresc decat sa iasa astia din inchisoare peste 3 ani si 8 luni...4 ani..cu buna purtare vreo 2 ani jumate, iar urmatoarea victima sa fie fata unui avocat care i-a aparat, sau fiica unui judecator care a redus pedepsele. Primele pedepse de 10 ani erau perfect corecte. Nici nu vreau sa-mi imaginez cum ar fi sa-ti rapeasca cineva fiica si timp de 4 zile niste animale sa abuzeze de ea...
2.   Oare este corect trimis de
(25 sep 2013, 19:55:22
Da sa aruncam vina doar pe inculpati.dar v ati gandit vreodata ce cauta o fata de 14 ani sda doarma pe la margine de padure,avea diferiti cunoscuti cu care isi pierdea noptile fugea frecvent de acasa dat fiind ca mama ei a depus cerere de disparitie la politie precum a plecat cu bani si bunuri.Iar in alta ordine de ide a fost atat de afectata de tot incat este insarcinata in prezent cu cine nu se stie asta drept dovata ca si a continuat viata rebela pe care o avea .Deci in concluzie hai sa nu vorbim fara sa stim ce mai intai sa ne informam corect in ambele directii

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei