Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 20 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 219 (5426)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6285 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Oportunitate

Consultanță pentru depunerea de proiecte pentru fonduri europene, prin Asociaţia GAL Confluenţe Nordice

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Asociaţia Grupul de Acţiune Locală (GAL) Confluenţe Nordice, cu sediul în Gura Humorului, a anunţat lansarea sesiunii de depunere a proiectelor pentru măsura 41 din cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Rurală. Este vorba de proiecte prin care se pot obţine fonduri europene pentru demararea unor investiţii şi pentru care Asociaţia GAL Confluenţe Nordice oferă sprijin în întocmirea de proiecte.

Asociaţia oferă consultanţă pentru măsura 121 „Modernizarea exploataţiilor agricole”, măsura 123 „Creşterea valorii adăugate a produselor agricole sau forestiere”, măsura 312 „Sprijin pentru crearea şi dezvoltarea de microîntreprinderi”, măsura 313 „Încurajarea activităţilor turistice”, măsura 322 „Renovarea, dezvoltarea satelor, îmbunătăţirea serviciilor de bază pentru economia şi populaţia rurală şi punerea în valoare a moştenirii rurale”, măsura 421 „Implementarea proiectelor de cooperare” şi măsura 111 „Formare profesională, informare şi difuzare cunoştinţe”. 

Data limită de depunere a proiectelor este 7 octombrie 2013.

Proiectele se depun la sediul Asociaţiei GAL - Confluenţe Nordice, în Gura Humorului, pe strada Locotenent V. Marceanu, Nr. 22, unde cei interesaţi pot obţine informaţii de luni până vineri, de la 10.00-14.00.

Informaţii suplimentare pot fi oferite la numărul de telefon 0230.252105. 

Asociaţia oferă în varianta electronică (suport CD/DVD) sau pe suport tipărit informațiile aferente măsurilor amintite mai sus. 

Asociația Grupul de Acţiune Locală Confluențe Nordice este o organizație non-guvernamentală, fără scop lucrativ, cu personalitate juridică, care promovează dezvoltarea durabilă a teritoriului “Zona Rurală Confluențe Nordice” și a localităților limitrofe, cu implicarea factorilor privați și publici, prin acțiuni care să permită, în special, valorificarea resurselor naturale și culturale.

Microregiunea Confluențe Nordice este formată din asocierea administraţiilor publice locale şi a întreprinzătorilor privaţi din localităţile: Gura Humorului, Stulpicani, Ostra, Capu Câmpului, Berchişeşti, Dragoieşti, Ciprian Porumbescu, Păltinoasa, Mălini, Cornu Luncii, Valea Moldovei şi Slatina.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Consultanță pentru depunerea de proiecte pentru fonduri europene, prin Asociaţia GAL Confluenţe Nordice.
 Vizualizări articol: 2073 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Consultanță pentru depunerea de proiecte pentru fonduri europene, prin Asociaţia GAL Confluenţe Nordice0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei