Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 20 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 219 (5426)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Viitorul sună altfel

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Am impresia că Tătăruşanu e un portar făcut, nu născut. El doar a învăţat o meserie. E un tip destul de deştept, are şi calităţi fizice pentru post, dar nu are acel ceva. Poate nebunia tradiţională pe care o presupune postul de portar. L-o fi derutat Szukala, dar un portar adevărat ar fi putut intui. Era scuzabil dacă în locul lui Szukala ar fi fost un adversar. Atunci ar fi acoperit colţul scurt, aşa cum era normal, deci ar fi acţionat cumva. Sigur, tot ar fi fost surprins de survol, dar măcar era acoperit de reacţie. Szukala, până la urmă, a fost prins în cea mai ingrată postură de centrarea lui Uchida. Cu faţa spre poartă, s-a oprit în ultimul moment pentru că n-ar fi ajuns să lovească mingea în deplin control, deci ar fi riscat să devieze în propria poartă (ba chiar era posibil să n-o ajungă nici dacă şi-ar fi dorit). Una peste alta, fapt e că după faza asta nenorocită Steaua n-a mai existat, în timp ce Basel, echipa aia minimalizată de marele manager, întorcea scorul pe terenul lui Chelsea! De fapt, acest rezultat terţ a pus capac unui debut ratat. Peste Schalke e greu de crezut că se va mai sălta, în timp ce Mourinho va veni la Bucureşti mai dornic de sânge ca gestapovistul ăla de Klopp. Iar Basel are deja trei puncte, deci trebuie forţate două victorii în dubla cu elveţienii. Destul de greu şi tare mi-e teamă că pentru Steaua istoria grupei s-a cam scris. Părerea mea este că, în condiţiile date, locul trei ar fi mai mult onorabil.

Lui Reghe i s-au reproşat şi schimbările, dar înaintea lui Tatu, care în mod repetat nu confirmă, ce ziceţi de oprirea lui Piovaccari pe bancă? Acesta îşi făcuse normă de un gol pe meci şi avea o motivaţie nemaipomenită la debutul în Liga Campionilor. Omul care era împrumutat mereu de Sampdoria în fotbalul mic se declarase absolut încântat de ceea ce i se întâmplă la Steaua, toată familia, toţi prietenii, tot orăşelul său erau cu ochii pe televizor, iar el a lipsit dintre titulari.

Nu pot să închei înainte de a mă minuna încă o dată de precocitatea altora… Draxler face abia azi 20 de ani şi este deja jucător determinant pentru o echipă bună din Bundesliga, în timp ce gălăţeanul Neagu a fost adus la Steaua pe motiv că-i fotbalist de viitor. La aproape 24 de ani!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Viitorul sună altfel.
 Vizualizări articol: 1114 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Viitorul sună altfel3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei