Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 187 (5394)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Statistici negre

270 de incendii la locuinţe de la începutul lui 2013. Cinci persoane decedate şi 21 rănite

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

270 de incendii la locuinţe s-au înregistrat de la începutul acestui an şi până în prezent, a informat ieri purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, plutonierul major Alin Găleată.

În urma acestora, s-au înregistrat 26 de victime, din care 21 de răniţi (18 adulţi şi trei copii) şi cinci decedaţi, toţi adulţi, iar pompierii au salvat din calea flăcărilor 34 de persoane (25 adulţi şi nouă copii).

Cele mai întâlnite cauze de izbucnire a incendiilor au fost la instalaţiile electrice defecte sau improvizate (88 de cazuri), urmate de coşurile de fum defecte sau necurăţate (49 de cazuri), mijloacele de încălzire lăsate nesupravegheate (24 de cazuri), fumatul în locuri nepermise (14 cazuri) şi jocul copiilor cu focul (trei cazuri).

„Pentru prevenirea incendiilor, reprezentanţii ISUau organizat astăzi (n.r. - ieri) puncte de informare preventivă în mai multe locaţii, unde cetăţenii s-au informat asupra riscurilor potenţial generatoare de situaţii de urgenţă la nivelul comunităţii din care fac parte, a măsurilor de prevenire a manifestării acestora şi a modului de protecţie şi comportare în cazul în care situaţiile de urgenţă s-au produs”, a transmis Alin Găleată.

De asemenea, tot ieri, subunităţile de pompieri din judeţ şi-au deschis porţile pentru toţi cei care au dorit să se familiarizeze cu specificul profesiei angajaţilor ISU Suceava. Vizitatorii au avut ocazia să vadă tehnica de intervenţie cu care echipajele serviciilor profesioniste participă la misiunile de salvare, a modului de lucru cu acestea şi un exerciţiu de intervenţie şi stingere a unui incendiu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 270 de incendii la locuinţe de la începutul lui 2013. Cinci persoane decedate şi 21 rănite.
 Vizualizări articol: 677 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
270 de incendii la locuinţe de la începutul lui 2013. Cinci persoane decedate şi 21 rănite0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei