Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 24 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 169 (5376)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Recidivişti

Arestaţi, după ce-au tâlhărit o tânără în scara blocului şi au golit cardurile furate dintr-o maşină

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi tineri au fost arestaţi preventiv luni după-amiază de către Judecătoria Rădăuţi, fiind acuzaţi că au tâlhărit o tânără în scara unui bloc din localitate şi că au golit cardurile furate dintr-o maşină.

Luni dimineaţă, în baza autorizaţiilor emise de instanţă, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Rădăuţi şi Suceava au efectuat percheziţii la domiciliile lui Marian Donisan, de 26 de ani, din municipiul Rădăuţi, şi Gabriel Reboşapcă, de 24 de ani, din municipiul Suceava.

În noaptea de 17 spre 18 iulie a.c., în jurul orei 23.15, o tânără de 29 de ani a fost atacată în scara blocului în care locuieşte de un individ care a lovit-o şi i-a smuls poşeta şi telefonul mobil, după care a fugit.

Poliţiştii au stabilit că autorul faptei este unul dintre cei doi suspecţi arestaţi ieri, iar în urma cercetărilor anchetatorii au concluzionat că Donisan şi Reboşapcă au comis şi o infracţiune de furt calificat, respectiv efectuare de operaţiuni bancare în mod fraudulos.

Astfel, potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, în noaptea de 23 spre 24 aprilie a.c., cei doi suspecţi s-au deplasat în municipiul Rădăuţi, au spart geamul portierei stângi a unui autoturism, iar din habitaclu au sustras un portofel, în care se aflau mai multe documente de identitate, documentele autoturismului şi două carduri bancare.

A doua zi dimineaţă, cei doi au golit conturile celor două carduri cu suma totală de 3.680 lei. „Au utilizat fără drept cardurile la diferite ATM - uri din Rădăuţi şi Suceava, folosindu-se de codurile PIN găsite în portofel”, se explică în comunicatul poliţiei.

Suspecţii au ieşit din puşcărie în luna aprilie, respectiv mai, unde fuseseră condamnaţi tot pentru tâlhărie. Reboşapcă mai are un rest de pedeapsă de 80 de zile, iar Donisan de 300 de zile. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Arestaţi, după ce-au tâlhărit o tânără în scara blocului şi au golit cardurile furate dintr-o maşină.
 Vizualizări articol: 2412 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Arestaţi, după ce-au tâlhărit o tânără în scara blocului şi au golit cardurile furate dintr-o maşină0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mda trimis de
(24 iul 2013, 15:22:33
ma tontzo degeaba te-ai  ☭  pe tine ca faci ca dregi si ai ajuns tot acolo unde se pare ca iti place cel mai mult...treaba ta ce faci faci pe barba ta 9luni cu 5 ani cu 7 ani,aproape 13 ani si plus ce urmeaza acum e vai si amar de curu tau
2.   Oauu trimis de
(23 aug 2013, 13:41:50
mda.......ai dreptate,,lui acolo ii plece,,eu lam tras pe pat iar el a vrut subt pat ce pot sa fac eu.................... asa merita daca nu stie sa asculte de oamenii carei vrea binele. eu una nu mai am cuvinte,,,am suferit mult din cauza lui...cred ca isi merita locul

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei