Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 24 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 169 (5376)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Paradoxuri

Maşina de serviciu, de zeci de mii de euro, a fostului şef al IPJ Suceava, abandonată fără explicaţii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O maşină de lux, în valoare de câteva zeci de mii de euro, este păstrată ca un bibelou în garajele Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Suceava, în timp ce zeci de angajaţi ai instituţiei sunt obligaţi să se deplaseze la intervenţii fie cu rable care stau să se dezmembreze, fie cu maşinile personale. Paradoxul nu a putut fi explicat de reprezentanţii IPJ Suceava, care începând de luni şi până aseară nu au fost capabili să ofere un răspuns despre această situaţie bizară.

Reprezentanţii Biroului de presă al IPJ Suceava ne-au transmis că au cerut lămuriri de la Bucureşti, dar cei de la centru „au fost ocupaţi cu cazul Omar Hayssam”. Curios este de ce au avut nevoie de informaţii suplimentare de la Bucureşti, de vreme ce la Suceava există un serviciu de logistică, serviciu care are un şef, în persoana comisarului-şef Alexa Teodorovici, care trebuie să ştie absolut totul despre parcul auto al Poliţiei. Inclusiv despre maşini care sunt aduse de la alte structuri de poliţie şi care sunt folosite temporar de angajaţi ai IPJ Suceava.

Maşina abandonată fără explicaţii în ograda Poliţiei Suceava este un Nissan Pathfinder, cu numărul B-94-UDP, şi aparţine Direcţiei de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Potrivit informaţiilor pe care am reuşit să le adunăm, autoturismul a ajuns la Suceava în cursul lunii mai a acestui an şi a fost folosit de comisarul şef-Marcian Colman, care la acea vreme era împuternicit la conducerea IPJ Suceava.

La scurt timp, împuternicirea lui Colman a expirat, iar acesta a plecat înapoi la Bucureşti, şefia IPJ Suceava fiind preluată de comisarul-şef Ioan Nicuşor Todiruţ.

Autoturismul Nissan Pathfinder ar trebui trimis înapoi la Bucureşti în cursul lunii august, dar revoltător este că o asemenea maşină stă cu praful de trei degete pe ea, iar cei care sunt puşi să aplice legea au dreptul doar s-o privească.

Recent, „Monitorul de Suceava” a scris despre situaţia limită în care se găsesc mai multe posturi de poliţie din judeţ, care nu au nici măcar un autoturism pentru intervenţii. Este vorba de comunele Burla, Iaslovăţ şi Comăneşti, acolo unde poliţiştii trebuie să se roage de primari pentru a-i ajuta cu câte o maşină pentru a se putea deplasa la diferite solicitări. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Maşina de serviciu, de zeci de mii de euro, a fostului şef al IPJ Suceava, abandonată fără explicaţii.
 Vizualizări articol: 4658 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Maşina de serviciu, de zeci de mii de euro, a fostului şef al IPJ Suceava, abandonată fără explicaţii4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Hahaha trimis de
(24 iul 2013, 11:08:38
Si-a plimbat Colman curu ala mare,pentru ca IPJ nu avea in dotare masina pentru marimea lui.
1.1  RE: Hahaha trimis de
(24 iul 2013, 11:21:06
pentru ca actualul sef nu are chef sa miroase besinile fostului sef

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei