Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 150 (5357)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Bătaie de joc

Groapă „asfaltată” cu popice din plastic

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Suceava este un oraş mereu uimitor. De aproximativ trei săptămâni, în carosabilul din bulevardul George Enescu a apărut o groapă. „Minunea” se află la intersecţia cu drumul care duce spre Liceul cu Program Sportiv, iar un moment de neatenţie îi poate costa extrem de scump pe şoferi, dar şi pe eventualii pietoni sau copii care circulă prin zonă.

Locatarii au crezut că vinovaţi pentru această groapă sunt reprezentanţii firmei ACET, care au intervenit în acea zonă cu câteva zile înainte ca asfaltul să se „înmoaie”. Totuşi, sesizarea a fost înaintată la Primăria Suceava, iar singura măsură luată a fost aceea de a „acoperi” groapa cu două popice de plastic. Bune şi aceste popice, pentru că în felul acesta este semnalizată groapa.

Bune, dar nu suficiente, pentru că în mod normal situaţia trebuia rezolvată prin refacerea asfaltului, ceea ce nu s-a întâmplat până în prezent. Singura rezolvare, dacă i se poate spune aşa, este aceea că în groapă au fost aruncaţi câţiva bolovani.

Mircea Onofreiciuc, directorul tehnic al ACET Suceava, recunoaşte că muncitorii societăţi au lucrat în zonă, dar groapa este responsabilitatea primăriei.

„Noi am lucrat la doi metri şi jumătate distanţă, iar zona unde am intervenit este balastată şi se poate circula în condiţii de siguranţă. În plus, în zona unde asfaltul a cedat nu există nici reţea de apă, astfel încât responsabilitatea nu ne revine nouă pentru a reface terenul, ci Primăriei Suceava”, a arătat Mircea Onofreiciuc.

Până când autorităţile locale vor catadicsi să repare carosabilul, şoferilor şi pietonilor nu le rămâne decât să dea dovadă de mare prudenţă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Groapă „asfaltată” cu popice din plastic.
 Vizualizări articol: 2676 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 9 voturi
Groapă „asfaltată” cu popice din plastic5.059

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Debandada totala trimis de
( 2 iul 2013, 18:16:50
ACET zice ca e problema primariei,primaria zice ca e problema ACET.E ca la tenis de camp,mingea merge de la unul la altul.Li se rupe de problemele cetateanului.Bine ca scumpesc apa rece,canalizarea si gigacaloria pana la ceruri.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei