Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 142 (5349)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cursă la poliţie

Taximetrist băgat în spital de un client nemulţumit

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un taximetrist din municipiul Rădăuţi a reclamat la poliţie că a fost bătut de un client nemulţumit, se transmite într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, acesta fiind al doilea caz de acest gen din ultimele zile.

Gheorghe L., în vârstă de 50 de ani, a declarat că în cursul zilei de joi, în jurul orei 11.30, în taxiul său s-a urcat un tânăr care l-a rugat să îl ducă la o anumită destinaţie.

Pe drum, însă, susţine taximetristul, clientul i-a spus şoferului că are de luat nişte saci de ciment, motiv pentru care acesta din urmă a refuzat să continue cursa.

Cei doi s-au luat la ceartă, iar la un moment dat clientul, identificat ulterior în persoana unui anume Costică L., de 24 de ani, tot din Rădăuţi, l-a lovit cu pumnul pe taximetrist.

Audiat de poliţişti, agresorul a declarat că taximetristul a ieşit din maşină cu o lanternă în mână, iar el a crezut că are un aparat cu electroşocuri, motiv pentru care l-a lovit cu pumnul în faţă.

Şoferul de taxi a fost transportat la spitalul din Rădăuţi şi ulterior transferat la Spitalul Judeţean Suceava, cu diagnosticul de suspiciune fractură piramidă nazală și pentru efectuarea unui examen tomograf.

Tânărul în vârstă de 24 de ani este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de lovire şi alte violenţe.

Duminica trecută, un alt şofer de taxi a fost bătut de un client. Taximetristul Gheorghe P., de 32 de ani, din comuna Moara, a luat un client din faţa unui restaurant de la intrarea în cartierul Obcini al municipiului Suceava. Respectivul, care era sub influenţa băuturilor alcoolice, i-a cerut să-l ducă în localitatea Sf. Ilie, însă odată ajuns la destinaţie, nu a vrut să achite contravaloarea cursei.

„Între cei doi s-a iscat un scandal, împrejurare în care clientul a smuls aparatul de taxat de pe bordul autoturismului, lovindu-l cu pumnul în zona feţei pe taximetrist”, au arătat reprezentanţii poliţiei judeţene.

Agresorul a fost identificat în persoana unui tânăr din Sf. Ilie, Ioan S., în vârstă de 26 de ani. Şi acesta va da cu subsemnatul pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Taximetrist băgat în spital de un client nemulţumit.
 Vizualizări articol: 2240 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Taximetrist băgat în spital de un client nemulţumit5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei