Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 142 (5349)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Băiatul de 7 ani şi sora lui de 11 ani, recuperaţi de pompieri din râul Argeş, au murit la spital

Duminică, 23 Iunie 2013 (17:26:22)

Băiatul de şapte ani şi sora lui de 11 ani, recuperaţi de pompieri din râul Argeş după ce au fost luaţi de ape, au murit, duminică, la spitalul din Bolintin Vale, judeţul Giurgiu, în timp ce mătuşa lor este în continuare căutată în albia râului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Giurgiu, Cristian Şuţă, cei doi copii au fost resuscitaţi în ambulanţă, în timp ce erau transportaţi la spitalul din Bolintin Vale unde, în pofida eforturilor medicilor, au fost declaraţi morţi după aproximativ o oră.

"Este vorba de băiatul de şapte ani şi surioara lui de 11 ani, care au fost luaţi de apele râului Argeş, fiind găsiţi, apoi resuscitaţi de medicii de pe ambulanţe, dar şi de la spital. Din păcate a fost declarat decesul lor, nu au mai putut fi salvaţi. În continuare, pompierii militari o caută pe mătuşs celor doi minori, dispărută şi ea în apă", a declarat Cristian Şuţă.

Cei doi fraţi, un băiat de şapte ani şi o fată de 11 ani, dar şi mătuşa acestora au fost luaţi de apele râului Argeş duminică, incidentul având loc în comuna Grădinari, judeţul Giurgiu, în zona unei foste balastiere, unde scăldatul este interzis.

La faţa locului s-au deplasat pompierii militari de la Detaşamentul Bolintin Deal cu o barcă pneumatică şi căngi, care au început căutările celor trei.

"Din primele date a reieşit că băiatul de şapte ani ar fi intrat în apă ca să se scalde şi a fost luat de curenţii puternici, sub privirile surorii şi ale mătuşii. Ulterior, fata a sărit să îşi salveze fratele, dar a fost şi ea luată de apele râului Argeş, apoi mătuşa celor doi copii a încercat să îi salveze. Incidentul a avut loc în zona satului Tântava, comuna Grădinari, într-o zonă periculoasă în care scăldatul este interzis, iar localnicii ştiu acest lucru. Este vorba de o fostă balastieră, unde curenţii sunt puternici, apa este adâncă şi are multe capcane", spunea purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu, Alina Olexiuc.

Ulterior, copiii au fost văzuţi de localnici în vegetaţia de pe râu, la câţiva kilometri de locul unde a avut loc incidentul, fiind chemaţi pompierii care i-au recuperat pe cei doi. Minorii au fost resuscitaţi de medicii de pe ambulanţe şi transportaţi la spital.

La ora transmiterii acestei ştiri, pompierii militari de la Detanşamentul Bolintin Deal o caută în continuare pe mătuşa celor doi fraţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băiatul de 7 ani şi sora lui de 11 ani, recuperaţi de pompieri din râul Argeş, au murit la spital.
 Vizualizări articol: 1136 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băiatul de 7 ani şi sora lui de 11 ani, recuperaţi de pompieri din râul Argeş, au murit la spital0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei