Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 140 (5347)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Sărbătoare printre preşcolari

„Carnavalul din grădină”, la Grădiniţa „Albinuţa”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Culorile şi aromele primăverii, împreună cu zâmbetele şi emoţiile a zeci de prichindei, şi-au dat întâlnire la Grădiniţa cu Program Prelungit „Albinuţa”, unde, coordonaţi şi îndrumaţi de cadre didactice ale unităţii, cei mai mici preşcolari şi-au încântat părinţii şi dascălii cu dansuri, poezii, cântece şi alte momente pregătite special pentru acest eveniment.

Cu emoţie, bucurie, dar şi câteva lacrimi, copiii grupei mici au dovedit că talentul nu ţine cont de vârstă şi, în costume de sărbătoare, viu colorate, au prezentat părinţilor mai multe momente, aceştia din urmă dovedindu-se la fel de emoţionaţi ca cei mici. Alaiul primăverii, alcătuit din flori, fluturi, albinuţe, copăcei, buburuze şi greieri, a fost completat de „gospodina”, personaj a cărui intrare a coincis cu momentul de debut al serbării, aceasta reuşind să îmbrace atmosfera într-un frumos iz de poveste de primăvară. După ce a prezentat şi a îngrijit toate florile din grădină, gospodina a lăsat copiii costumaţi în insecte să continue carnavalul. Buburuzele şi fluturii au încercat să ilustreze încă o dată bogăţiile acestui anotimp, momentul lor de poezie fiind apreciat de părinţi.

Unii copilaşii au lăsat emoţiile deoparte şi şi-au jucat bine rolul, alţii au avut nevoie de ceva mai multe încurajări din partea părinţilor, care au făcut o sumedenie de fotografii cu micuţii frumos costumaţi.

 

Copiii au fost acompaniaţi la pian de prof. Mişu Petrescu

Sub îndrumarea educatoarelor Elena Camilar şi Rodica Iordan, prichindeii au pregătit  şi câteva cântece, “Înfloresc grădinile”, “Primăvara”, “Greieraşul”, “Bondarul”, “Albinuţa”, aceştia fiind acompaniaţi la pian de prof. Mişu Petrescu.

Suita de momente a fost completată de greiere, personaj care nu putea să lipsească, acesta rostind câteva versuri amuzante, satirice şi cu caracter educativ.

Toţi copiii au fost răsplătiţi aşa cum se cuvine de părinţi şi de cei invitaţi - prin aplauze. Costumele viu colorate, cântecele pline de jovialitate, spiritul vesel al copiilor, încununate de buna dispoziţie şi de aprecierile părinţilor, au configurat un carnaval ce cu siguranţă va rămâne în amintirea celor mici. Potrivit reprezentanţilor instituţiei, „aceasta este a doua serbare la care cei mici participă, iar faţă de primul eveniment de acest gen, care a avut loc în preajma Crăciunului, copiii au fost, de această dată, mult mai degajaţi şi s-au bucurat mai mult de întregul eveniment. Copiii au fost încântaţi de faptul că au fost îmbrăcaţi în felurite personaje din grădina de flori sau din livada de fructe. Totodată, părinţii au apreciat pozitiv întreaga serbare”. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Carnavalul din grădină”, la Grădiniţa „Albinuţa”.
 Vizualizări articol: 2401 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
„Carnavalul din grădină”, la Grădiniţa „Albinuţa”5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei