Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 103 (5310)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Anchetă poliţie

Taximetrist plimbat o noapte întreagă şi lăsat fără maşină de un client beat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Un tânăr în vârstă de 22 de ani din Suceava, şofer de taxi, a reclamat la poliţie că un client agresiv i-a provocat distrugeri la maşină, după care i-a sustras autoturismul.  Fapta a fost reclamată în dimineaţa zilei de 3 mai, autorul fiind identificat ulterior de poliţie.

Din ancheta poliţiei rezultă că în noaptea de joi spre vineri, puţin după miezul nopţii, Ioan M., în vârstă de 22 de ani, taximetristul, a preluat o comandă din municipiul Suceava , transportând doi clienţi până în comuna Moara, unde a lăsat un pasager.

Cel de-al doilea pasager i-a cerut şoferului să continue cursa până în comuna Stroieşti, pentru a lua un alt prieten, iar din  acea localitate, la cererea clientului, s-au deplasat în municipiul Suceava, de unde pasagerul a cumpărat băuturi alcoolice şi ţigări. Au revenit apoi în Sf Ilie, unde clientul necunoscut, identificat ulterior în persoana lui Florin Cojocariu, în vârstă de 21 de ani, din comuna Şcheia, a mers pe la mai multe cunoştinţe, spunându-i taximetristului că e ziua lui de naştere.

La un moment dat, văzând că taximetristul îl presează să încheia cursa, tânărul, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, i-a luat acestuia cheile din contact şi a coborât din maşină, vorbind la telefon aproximativ oră. Ulterior, în jur de 4.40, acelaşi individ a revenit în taxi, cu tot cu chei, cerându-i lui Ioan M. să-l ducă acasă, în Suceava.

Conform anchetei poliţiei, în scurt timp, pasagerul a devenit agresiv, lovind cu picioarele şi pumnii bordul taxiului. Conducătorul auto s-a speriat, a oprit autoturismul şi s-a refugiat într-o locuinţă din satul Sf. Ilie, apelând  112. La sosirea poliţiei, autoturismul nu se mai afla în locaţia în care a fost abandonat, fiind găsit ulterior. Din interior, precizează poliţia, a fost furat un radio-CD. De asemenea, a dispărut şi inscripţia luminoasă taxi de pe maşină.

Pe numele tânărului în vârstă de 21 de ani a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de „furt calificat” şi „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Taximetrist plimbat o noapte întreagă şi lăsat fără maşină de un client beat.
 Vizualizări articol: 1557 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 6 voturi
Taximetrist plimbat o noapte întreagă şi lăsat fără maşină de un client beat5.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei