Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 102 (5309)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă....

 

Perioada 2-8 mai

Concursul „Prinde Iepuraşul”

Până pe 3 mai, Iulius Mall propune fanilor de pe pagina de Facebook să câştige premii gustoase la concursul „Prinde Iepuraşul”. Zilnic, cel mai iscusit „vânător” care va obţine punctajul maxim în cadrul aplicaţiei online va fi răsplătit cu un coş cu produse tradiţionale de Paşte. Marele premiu se va acorda pe 3 mai, prin tragere la sorţi, atunci când unul dintre jucătorii concursului de pe pagina de Facebook Iulius Mall Suceava va fi recompensat cu un robot de bucătărie Philips.

 

„Iulius Mall îţi umple coşul de Paşte”

Până pe 4 mai, „Iulius Mall îţi umple coşul de Paşte”! Zilnic, prin tragere la sorţi, un miel şi o tigaie Dry Cooker vor ajunge în bucătăriile celor care şi-au făcut cumpărăturile la Iulius Mall. Pentru cel mai norocos client, periplul prin magazine va continua cu o excursie pentru suflet, la Ierusalim. La tombola primăverii participă toţi clienţii care au făcut cumpărături de peste 100 de lei şi au completat taloanele aferente de la Centrul Info Iulius Mall. Zilnic, primii 150 de clienţi care depăşesc acest cuantum primesc cadouri instant: cozonaci, sticle de vin, răcoritoare, iepuraşi de ciocolată şi vouchere de cumpărături.

 

Dino Expo Show, la Shopping City

Dino Expo a adus la Suceava 32 de replici fidele a unor dinozauri fioroşi, acestea fiind amplasate într-un cort gigant, în parcarea Shopping City din Suceava. Sunetele şi mişcările lor sunt incredibil de realiste şi te duc involuntar cu gândul la perioada în care aceste creaturi trăiau. Este cea mai mare expoziţie de dinozauri din Europa. Unele exponate sunt deja celebre, ele având o vechime de peste 15 ani, bucurându-se de un rol “bine plătit” în filmele Jurassic Park. Expoziţia poate fi vizitată în parcarea Shopping City Suceava, între orele 11:00-20:00, până pe 5 mai.

 

Shopping la Iulius Mall

Cei care încă mai caută cadouri pentru cei dragi, vor să se înnoiască cu ţinute în tendinţe sau să finalizeze lista de cumpărături pentru masa de Paşte pot vizita magazinele din Iulius Mall în intervalul orar 10.00-22.00. Sâmbătă, sucevenii pot veni la shopping între orele 10.00-18.00, iar duminică, în prima zi de Paşte, mall-ul este închis. Bucovinenii îşi pot petrece a doua zi de Paşte în cafenele sau îmbogăţindu-şi garderoba de la brandurile din Iulius Mall, începând cu ora 12.00. De marţi, 7 mai, programul centrului comercial revine la cel obişnuit, 10.00-22.00.

Şi hipermarketul Auchan va funcţiona după un program aparte. Pe 3 mai, sucevenii îşi pot face cumpărăturile pentru masa de Paşte până la ora 23.00, iar pe 4 mai, hipermarketul este deschis până la ora 18.00. În prima zi de Paşte, angajaţii Auchan au liber, însă pe 6 mai, clienţii îşi pot reface proviziile în intervalul orar 09.00-22.00. Sucevenii care nu au reuşit să îşi amenajeze casa şi grădina aşa cum şi-au dorit de Paşte mai au posibilitatea să îşi cumpere materialele şi articolele necesare de la Bricostore şi sâmbătă, în intervalul orar 08.30-17.00. În prima şi a doua zi de Paşte, magazinul de bricolaj este închis. Cei care vor să sărbătorească Paştele în oraş pot petrece clipe minunate alături de prieteni la Bowling Club Strikers. Destinaţia de distracţie este deschisă vineri, de la ora 10.00 până la ora 01.00, iar sâmbătă, de la ora 10.00 până la ora 18.00. În prima zi de Paşte, Bowling Club Strikers este închis, însă luni programul de funcţionare este 12.00-01.00.

 

Vineri, 3 mai

Sport

Rapid CFR Suceava – Chindia Târgovişte, ora 16:00, Stadionul Areni Suceava.

Bucovina Rădăuţi - Kosarom Paşcani, ora 18:00, Stadionul Rădăuţi.

 

Duminică, 5 mai

Iepurașul vine la Hollywood

„Iepurașul vine la Hollywood cu superinvitați, DJ Dark & Shidance. Cu o experiență vastă în materie de muzică electronică, DJ Dark & Shidance au reușit să-și cucerească publicul repede prin producțiile personale, dar și prin talentul în materie de DJ-ing. O atmosferă cum nu ați mai văzut alături de cei mai buni!”, anunţă organizatorii. Rezervări: 0755 571 749.

 

Luni, 6 mai

Recital de pian în aer liber, pe esplanada Casei de Cultură

Profesorul Richard Gagiu, de la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava, prezintă, de la ora 17:00, pe esplanada Casei de Cultură Suceava, un recital de pian în aer liber, „Pianul evadat”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă.....
 Vizualizări articol: 1578 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Unde fugim de-acasă....5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei