Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 22 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 93 (5300)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Furt

Căutau „ouă, cartofi şi un miel de Paşte”, dar au plecat dintr-o casă cu bijuterii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Două femei şi un bărbat care umblau pe la casele oamenilor din Stroieşti sub pretextul că vor să cumpere diferite produse au sustras dintr-o locuinţă mai multe bijuterii. Furtul a fost sesizat poliţiei în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 23.30, atunci când păgubitul, Florin B., în vârstă de 27 de ani, din Stroieşti, şi-a dat seama că îi lipsesc bijuteriiledin casă. Faptele cu mod de operare de acest gen nu sunt deloc o noutate, iar poliţia a avertizat în numeroase rânduri că indivizii care abordează oamenii sub pretextul unui comerţ ambulant sunt de multe ori doar hoţi în toată regula care caută bune ocazii pentru a putea comite furturi.

Din cercetările poliţiei rezultă că vinereatrecută reclamantul s-a aflat timp de câteva ore în grădina gospodăriei, unde a lucrat terenul împreună cu părinţii săi. În locuinţă a rămas doar bunica sa, în vârstă de 80 de ani, care se deplasează cu ajutorul unui cadru metalic.

Bătrâna a relatat că în jurul orei 16.15 a mers la toaletă, unde a stat aproximativ 15 minute, iar în momentul în care s-a întors a observat în curte două femei şi un tânăr, care i-au spus că doresc să cumpere cartofi, ouă și un miel de Paște. Bătrâna le-a spus că nu are nimic de vânzare, iar cei trei au plecat. Afară îi aştepta o maşină condusă de un bărbat, toţi patru părăsind imediat zona.

Seara, în jurul orei 23.00, tânărul de 27 de ani intrat în casă şi a găsit un sertar scos din mobilier şi aruncat pe jos. El a constatatcă dintr-o cutie din dulap îi lipsesc mai multe bijuterii din aur, a căror cantitate şi valoare nu a putut să o precizeze. 

Anchetatorii bănuiesccă una dintre persoane a intrat în locuinţă şi a furat bijuteriile, în timp ce bătrâna se afla la toaletă.

Poliţiştii au deschis  un dosar penal pentru „furt calificat”, înregistrat deocamdată cu autori necunoscuţi. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Căutau „ouă, cartofi şi un miel de Paşte”, dar au plecat dintr-o casă cu bijuterii.
 Vizualizări articol: 1369 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Căutau „ouă, cartofi şi un miel de Paşte”, dar au plecat dintr-o casă cu bijuterii5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei