Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 22 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 93 (5300)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Antonescu, despre schimbarea şefului ANAF: Ştiam, dar nu pentru că ar fi fost o discuţie în USL

Luni, 22 Aprilie 2013 (18:45:17)

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, că ştia de schimbarea de la şefia ANAF a lui Şerban Pop, dar nu pentru că acest subiect ar fi făcut obiectul discuţiilor din USL, iar orice evaluare a unei astfel de instituţii vizează gradul de colectare a veniturilor la buget.

Antonescu a fost întrebat dacă poate confirma schimarea şefului ANAF Şerban Pop.

"Sunt chestiuni care nu fac obiectul unor negocieri şi discuţii în partid sau în USL, e o chestiune pur administrativă, eu plătesc impozitele la timp, nu mă interesează cine e şeful ANAF", a afirmat preşedintele PNL.

Antonescu a mai fost întrebat dacă ştia de înlocuirea de la şefia ANAF.

"Ştiam, dar nu pentru că ar fi fost o discuţie politică în USL. Se discuta, se vehicula această ipoteză", a mai spus liderul PNL.

În ceea ce priveşte motivele acestei schimbări din funcţie, Antonescu a susţinut că în mod normal orice evaluare a unei conduceri a ANAF ar ţine de gradul de colectare.

Premierul Victor Ponta nu a semnat încă decizia de eliberare a lui Şerban Pop din funcţia de preşedinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), aşteptând concluzia discuţiilor politice pe această temă, au declarat surse guvernamentale.

Lideri ai USL se vor reuni, luni seara, la Parlament pentru o discuţie privind mai multe teme politice, ocazie cu care ar urma să fie abordată şi problema schimbării din funcţie a preşedintelui ANAF.

Surse guvernamentale au declarat anterior că Şerban Pop a fost anunţat că va fi retras de la conducerea ANAF într-o discuţie avută, luni, cu premierul Victor Ponta, în timp ce oficiali din Ministerul Finanţelor, condus de liberalul Daniel Chiţoiu, susţin că postul ar urma să fie preluat de Gelu Ştefan Diaconu, secretar de stat în Ministerul Economiei, susţinut de PNL.

Contactat de MEDIAFAX, premierul Ponta nu a transmis până la această oră un răspuns, iar deciziile de schimbare nu au fost publicate în Monitorul Oficial.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Antonescu, despre schimbarea şefului ANAF: Ştiam, dar nu pentru că ar fi fost o discuţie în USL.
 Vizualizări articol: 774 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Antonescu, despre schimbarea şefului ANAF: Ştiam, dar nu pentru că ar fi fost o discuţie în USL0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei