Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 22 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 93 (5300)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Spectacol impresionant

Sorin Ursan a fost la un pas de a ajunge în finala concursului „Românii au talent”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Suceveanul care a uimit o ţară întreagă la emisiunea „Românii au talent”, surprinzând juriul şi publicul cu vocea sa extraordinară, deşi iniţial se apucase de desenat, a făcut din nou senzaţie pe scenă sâmbătă seară, când au fost difuzate semifinalele concursului.

Sorin Ursan a apărut în faţa publicului după ce prezentatorul emisiunii, Pavel Bartoş, i-a făcut o introducere pe măsură: „Cei care vorbesc mai multe limbi străine se numesc poligloţi, cei care au mai multe talente, se numesc ...români. Iată un exemplu!”.

Consilierul juridic despre care Mihai Petre a afirmat că „Este ilegal de talentat!” a fost prezentat vorbind despre familia sa, despre începutul relaţiei sale cu soţia sa, dar şi despre faptul că nu a avut unde să îşi valorifice talentele pe care le are.

Concurentul sucevean a ridicat sala în picioare cântând „La donna èmobile”, un fragment din opera „Rigoletto” şi modelând în acelaşi timp, din plastilină, chipul compozitorului acesteia, Giuseppe Verdi.

În aplauzele celor din sală, ridicaţi în picioare, să-l ovaţioneze pe talentatul concurent, Andra, unul din membrii juriului, s-a arătat impresionată de prestaţia sa: „Cât de mult îi apreciez vocea... Asta pe mine m-a impresionat încă de la preselecţii, dar faptul că mai poţi face şi altceva în acelaşi timp este extraordinar. A contat foarte mult faptul că mi-ai transmis o emoţie, că mă faci să-mi transpire mâinile atunci când cânţi, pentru că trăiesc emoţia pe care o trăieşti tu. Este esenţial pentru un artist să îţi transmită o asemenea emoţie”.

 

Mihai Petre: Eşti atât de bun, eşti fantastic!

Momentul artistic i-a plăcut foarte mult şi exigentului Mihai Petre:

„Eu încă o dată m-am convins că nu eşti atât de bun la modelat şi la desen, precum eşti la cântat. Eşti atât de bun, eşti fantastic! Asta însă nu înseamnă că nu te încurajez să faci la fel mai departe, să desenezi şi să cânţi, ori să modelezi şi să cânţi, pentru că ai un farmec aparte. În momentul în care cântai şi modelai, erai ca un copilaş care îşi făcea treaba, după care luai o pauză şi ne dădeai pe spate cu vocea ta. Minunat! Contrastele astea îmi plac la nebunie. Te felicit!”

Cel de-al treilea membru al juriului, Andi Moisescu, l-a sfătuit, după ce l-a întrebat ce meserie are şi a aflat că este consilier juridic, să se lase de meserie şi să se ocupe numai de cântat.

„Nu te-ai gândit niciodată să iei în serios partea asta, de cântat? Ai un timbru minunat şi stăpâneşti foarte bine zona asta, a muzicii. Privindu-te, îmi închipuiam cum ai venit tu cu ideea de a face şi altceva în timp ce cânţi. Cânţi suficient de bine încât să nu mai fie nevoie să mai aduci un alt artificiu. Mi te închipuiam spălând vase sau întinzând rufe, timp în care te apucai să cânţi. Aşa s-a întâmplat?”.

Faptul că suceveanul Sorin Ursan Delaclit este considerat unul dintre cei mai talentaţi români l-a dovedit numărul mare de voturi primite prin SMS sau telefon, care i-au asigurat selectarea pentru finală, umăr la umăr cu o tânără echipă de dansatori.

Cum numai unul dintre semifinalişti trebuia trimis în finală, departajarea s-a făcut prin votul juriului. Alegerea s-a dovedit a fi extrem de dificilă pentru toţi trei.

 

Votul juriului

„Este un moment extrem de dificil, pentru că mi s-au părut la fel de bune ambele reprezentaţii, aproape că nu le pot departaja. Sunt şi două momente artistice total diferite – un moment de dans impresionant şi o voce impresionantă. Ce ştiu sigur e că toţi care vor vota pentru cel pe care îl voi alege eu se vor bucura, iar toţi cei care au votat cu celalalt mă vor înjura”, a spus Andi Moisescu.

Tocmai de aceea, alegerea sa a fost dictată de alt principiu, cel al factorului surpriză.

„Singurul criteriu care mă poate ajuta să-i departajez este ce act artistic aş vrea să revăd, convins fiind că mă poate surprinde pe mine şi publicul în acelaşi timp. Din acest punct de vedere alegere mea din această seară este Alex şi Andra”, a spus Andi.

Cum Andra s-a pronunţat în favoarea vocii de aur a suceveanului, decizia finală a depins de votul lui Mihai Petre, care, după o perioadă de ezitare, a spus: „Aleg numărul care cred că poate face faţă cu brio în finală, care ne poate surprinde în finală” - numărul de dans artistic.

Drept urmare, Sorin Ursan, care s-a aflat la un pas de marea finală a concursului „Românii au talent”, sezonul 3, a plecat acasă în aplauzele publicului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sorin Ursan a fost la un pas de a ajunge în finala concursului „Românii au talent”.
 Vizualizări articol: 1469 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.83/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 12 voturi
Sorin Ursan a fost la un pas de a ajunge în finala concursului „Românii au talent”4.8512

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Aranjamente trimis de
(22 apr 2013, 12:39:15
Toate concursurile aproape sunt aranjate pentru cineva anume...la fel sa intamplat si cu narcis iustin ..a castigat zuzu.. cineva sponsorizeaza acest concurs..iar la urma castiga.. Narcis de exemplu a plecat mai departe.. iar zuzu?? unde e?
1.1  RE: Aranjamente trimis de
(22 apr 2013, 12:48:19
Asta e mafia in shobizz-ul romanesc . Se voteaza dupa niste sms-uri care nici macar nu sunt aratate publicului . Si din surse sigure stiu , la fel cum a zis si sotia lui Sorin Ursan , acea pereche de dans , care a prestat un dans cu tenta tiganeasca , au fost instruiti chiar de Mihai Petre . Asta e ROMANICA !!!
2.   * trimis de
(22 apr 2013, 14:03:21
mda.
Ca şi la Loto sau la selecţia pentru Eurovision
sunt aranjate, însă ... ceva E PE BUNE
şansa de-a te remarca din spatele unui microfon
de A FI VĂZUT ŞI A-ŢI FACE UN NUME !!!

2.1  RE: * trimis de
(22 apr 2013, 20:16:56
Esti prea mic sa înţelegi lucruri mari
3.   Mda! trimis de
(22 apr 2013, 19:36:26
Felicitari, domnule Ursan! Eu nu cred in aranjarea concursurilor, cel putin la un asemenea nivel. E bine si frumos sa-ti cunosti si limitarile! Si pentru ca, intamplator sau nu, ma pricep la muzica si pentru ca pe domnul Ursan l-am mai ascultat cantand si in altfel de imprejurari pot spune ca este bun, dar nu se ridica, de exemplu, la nivelul lui Costel Busuioc de la "Spaniolii au talent". O fi castigat si Costel acolo tot cu pile ?
3.1  RE: Mda! trimis de
(22 apr 2013, 20:30:00
Daca urmareati show-ul de la inceputuri , adica din preselectii , trebuia sa va dati seama ca juriul s-a axat numai pe trupe de dans , doar la astea s-au dat importanta . In sezonul 1 a castigat un asa pretins rapper , nici n-am mai auzit de el , in sezonul 2 un pacalici prostind publicul cu niste trucuri ieftine inspirate de pe net . Juriul a facut si de data asta aceeasi greseala ca in primele 2 sezoane , spunand : "tu ai sanse la marele premiu , sper ca tu sa-l iei" a influentat lumea de acasa si acestia i-a si votat .

Nu as putea sa-l compar pe d-ul Ursan cu Busuioc , cum nu as putea sa-l compar nici pe Pavarotii cu Bocelli . Sunt 2 voci bune , intre care nu poti face diferenta .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei