Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 89 (5296)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Percheziţie

Mărfuri de peste 141.000 de lei fără documente, descoperite la un suspect de contrabandă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Gospodăria unui cetăţean din comuna Grăniceşti, gospodărie care fusese transformată într-un depozit de mărfuri, de la zahăr la combustibil sau absorbante, a fost „vizitată” de poliţişti, în baza unui mandat de percheziţie. Potrivit comunicatului trimis de Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră (STPF) Suceava, luni, în jurul orei 12.15, pe drumul europen 85, un echipaj de poliţie de frontieră a efectuat semnalele regulamentare de oprire a unui microbuz marca Mercedes.

Conducătorul maşinii i-a ignorat pe poliţişti şi a continuat deplasarea în mare viteză, spre localitatea Grăniceşti. Poliţiştii au pornit imediat în urmărirea microbuzului, utilizând semnalele luminoase şi acustice, dar la scurt timp conducătorul auto a intrat cu maşina în curtea unui imobil şi a închis porţile, refuzând să dea detalii cu privire la identitatea sa şi la bunurile pe care le transporta.

În aceste condiţii, lucrătorii de la graniţă, în baza autorizaţiei legale, au efectuat o percheziţie la imobilul respectiv, imobil din proprietatea lui Gavril Grămadă, de 50 de ani, fiind descoperite cantităţi însemnate de bunuri pentru care bărbatul nu a putut prezenta nici un document de provenienţă, mai exact 5.900 kg de zahăr, 3.600 litri lichid cu miros petrolier, 200 de pachete de ţigări de provenienţă ucraineană, 2.400 de aparate de bărbierit, 5.760 de bureţi pentru lustruit pantofi,14.400 de recipiente cu soluţie pentru baloane de săpun şi 468 de pachete absorbante.

În urma celor constatate, poliţiştii de frontieră i-au întocmit proprietarului imobilului acte premergătoare cercetării penale sub acuzaţia de contrabandă, acte care urmează să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi în vederea luării măsurilor legale ce se impun. În comunicat se mai arată că întreaga cantitate de bunuri, evaluată la peste 141.000 de lei, a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, iar microbuzul Mercedes, în valoare de aproximativ 15.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul STPF Suceava până la finalizarea cercetărilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mărfuri de peste 141.000 de lei fără documente, descoperite la un suspect de contrabandă.
 Vizualizări articol: 1583 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 6 voturi
Mărfuri de peste 141.000 de lei fără documente, descoperite la un suspect de contrabandă5.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei