Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 84 (5291)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă... 11 – 17 aprilie

Dans pentru cei mici, la Iulius Mall

Zilele de luni, miercuri şi vineri sunt dedicate lecţiilor gratuite de dans pentru prichindei. De la ora 18.00, năzdrăvanii sunt invitaţi la Iulius Mall să se lase vrăjiţi pe ritmuri de samba, salsa, rumba, tango, vals vienez, vals lent, cha cha, quickstep, jive şi slow foxtrot. Iniţierea în paşi de dans va fi oferită de profesioniştii Boomdance, care se vor asigura că atmosfera va fi antrenantă şi amuzantă.

 

Târgul de Handmade, la parterul Iulius Mall

În perioada 12-14 aprilie, sucevenii vor vizita o nouă ediţie a Târgului de Handmade, la parterul Iulius Mall. Expozanţii vor încânta clienţii cu bijuterii, decoraţiuni şi aranjamente lucrate manual, iar cei care apreciază iscusinţa artiştilor îşi vor îmbogăţi colecţiile personale cu articole unicat.

 

Ateliere de creaţie, la Iulius Mall

Sfârşitul de săptămână este prilej de bucurie pentru copii. Năzdrăvanii îşi vor dezvolta abilităţile practice în cadrul atelierelor de creaţie organizate sâmbătă, de la ora 12.00, la KidsLand. Prichindeii vor făuri mici opere de artă sub îndrumarea specialiştilor, însă nici buna dispoziţie nu va fi uitată.

 

Retrospectiva Salonului Naţional de Grafică „Omul şi Pădurea”

Până pe 31 mai, la Iulius Mall va fi prezentată retrospectiva Salonului Naţional de Grafică „Omul şi Pădurea”. Expoziţia cuprinde afişe şi caricaturi ale graficienilor suceveni şi din alte judeţe ale ţării, reprezentând eşantioane artistice din colecţia Direcţiei Silvice Suceava.

 

Filmul „Domestic”, la Universitatea „Ştefan cel Mare”

Unul dintre cele mai aşteptate filme ale primăverii, „Domestic”, în regia lui Adrian Sitaru, va fi proiectat în Auditoriumul „Joseph Schmidt” al Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava. „Domestic” este al treilea lungmetraj al lui Adrian Sitaru, după „Pescuit sportiv” (2008) şi „Din dragoste cu cele mai bune intenţii” (2011). Cu un imaginar minunat, dar şi dureros de real, noul lungmetraj al lui Adrian Sitaru este povestea copiilor, a adulţilor şi a animalelor care convieţuiesc, sperând la o viaţă mai bună, într-un fel de Arcă a lui Noe pe verticală, aşezată pe etajele unui bloc. Filmul „Domestic” este o producţie 4 Proof Film, în coproducţie cu Unafilm, Germania, susţinută de Centrul Naţional al Cinematografiei şi realizată cu finanţare din partea Medienboard Berlin-Brandenburg Germania, Eurimages, TVR şi HBO România. Filmul va rula după următorul program: astăzi, orele 18.00 şi 20.00; mâine, orele 18.00 şi 20.00; sâmbătă, 13 aprilie, ora 16.00. Preţul unui bilet este de 5 lei.

 

 Înscrieri pentru Expoziţia Chinologică Naţională

Asociaţia Chinologică a Judeţului Suceava - filială teritorială a Asociaţiei Chinologice Române, în parteneriat cu Shopping City Suceava, organizează pe 20 aprilie (sâmbătă) şi 21 aprilie (duminică) 2013 Expoziţia Chinologică în parcarea Shopping City Suceava. Înscrierea candidaţilor se poate face până pe 15 aprilie, doar online, pe site-ul Asociaţiei Chinologice a Judeţului Suceava. Pentru detalii privind înscrierea, consultaţi site-ul Asociaţiei Chinologice a Judeţului Suceava, secţiunea CAC 2013 Cupa Bucovina www.achsuceava.ro.

 

Program gratuit pentru cei de vârsta a III-a. Învaţă tainele calculatorului!

Orice persoană cu vârsta de peste 50 de ani are acces gratuit la programul “Silver Surfer”, care îi învaţă să utilizeze calculatorul și internetul. Cursurile vor avea loc până pe 30 aprilie, în sala Internet Point din incinta Shopping City Suceava, vizavi de magazinul Takko Fashion. Cursurile sunt programate vinerea şi sâmbăta, între orele 11:00-13:00, şi încep cu noțiuni de bază privind calculatorul și folosirea acestuia și ajung până la învățarea modului în care se navighează pe internet. Participanţii vor învăța să își creeze și să folosească un cont de e-mail, să caute informații pe Google, să trimită o felicitare electronică şi să își poată contacta prietenii sau familia prin intermediul Facebook sau Skype. Cursurile sunt oferite de Shopping City Suceava.

 

Weekenduri cu filme gratuite, la Shopping City

În acest weekend, 13-14 aprilie, dar şi în celelalte weekenduri, până pe 11-12 mai, în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 11:00, copiii sunt aşteptaţi cu filme de animaţie cu cele mai îndrăgite personaje de desene, toate dublate în limba română, la Shopping City Suceava. Proiecţiile vor avea loc în sala City Gallery, dotată cu un ecran mare şi cu o capacitate de peste 100 de locuri. Intrarea este liberă, atât pentru adulţi, cât şi pentru cei mici. Sâmbătă, 13 aprilie, de la ora 11:00, şi duminică, 14 aprilie, de la ora 11:00, cei mici vor putea urmări filmul “Peter Pan”.

 

 

Joi, 11 aprilie

 

Student Party, la Hollywood

Weekendul începe la Hollywood cu superprețul de numai 3 lei la shot-ul de tequilla și vodcă. Seară plină de premii. Cea mai petrecăreață fată poate primi „free bar” toată seara. Atmosfera întreținută de DJ Puff şi colectivul Hollywood. Rezervări: 0755 571 749

 

Seară lăutărească, la restaurant Vama Veche

Începând cu ora 20:00, Seară lăutărească la restaurantul Vama Veche, cu Dorel Crainiciuc şi invitatul Ghiocel Cioltan. Intrarea este liberă. Diverse oferte şi pachete promoţionale la băuturi (ex: două sticle de vin Budureasca + 1 gratis, o sticlă de Finlandia + 1 Santal 1L = 75 de lei etc.).

 

Mexican Fiesta, la Padrino

„Petrecem în stil mexican! La un metru de tequila comandat primeşti cinci shot-uri din partea casei, iar la două shot-uri comandate, al treilea ţi-l dăm noi şi pentru că este seară studenţească, oferim o reducere de 15% după ora 24.00”, anunţă organizatorii. Rezervări la 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Lansare de carte: “Cobzarul ”, la City Gallery

Consulatul General al Ucrainei din Suceava, Societatea Scriitorilor Bucovineni şi Shopping City Suceava vă invită la lansarea cărţii "Cobzarul" de Taras Şevcenko, traducere în limba română de Ion Cozmei. Evenimentul va avea loc la City Gallery, din incinta Shopping City Suceava, de la ora 16:00. Prezintă criticul literar Ioan Chideşciuc şi scriitorul Ioan Şicalo.

 

 

Vineri, 12 aprilie

 

Expoziţie de icoane, la Muzeului de Ştiinţele Naturii

În incinta Muzeului de Ştiinţele Naturii Suceava are loc, la ora 17:00, vernisajul expoziţiei de icoane bizantine cu tema "Fereastră spre cer", închinată sărbătorilor pascale. Cele 33 de lucrări care vor fi expuse au fost realizate de elevi ai Şcolii Gimnaziale Nr. 4 Suceava şi Palatul Copiilor Suceava şi sunt realizate sub îndrumarea prof. Geanina Chilimon şi prof. Traian Chilimon. Expoziţia va fi deschisă până pe 25 aprilie.

 

Petrecere la restaurantul Vama Veche

Începând cu ora 20:00, „Este seara ta!”, la Vama Veche: muzică pentru toate gusturile, cu Dorel Crainiciuc şi invitata Geanina Dumitrean. Intrarea este liberă. Diverse oferte şi pachete promoţionale la băuturi (ex: două sticle de vin Budureasca + 1 gratis, o sticlă de Finlandia + 1 Santal 1L = 75 de lei etc.).

 

Stand-up comedy cu Dan Badea şi Cosmin Natanticu

„Începând cu ora 22:30, te invităm la un superspectacol de stand-up comedy cu Dan Badea şi Cosmin Natanticu de la Serviciul Român de Comedie de la PRO TV”, anunţă reprezentanţii restaurantului Padrino. Rezervări la 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Teatru pentru copii, la Iulius Mall

De la ora 12.00, în zona Kidsland, Iulius Mall a pregătit pentru cei mici un spectacol amuzant. Personajele vor prinde viaţă prin iscusinţa artiştilor din cadrul Teatrului de Păpuşi „Puppet”.

 

 

Sâmbătă, 13 aprilie

 

Heaven & Hell Party, la Hollywood

La Hollywood continuă şirul de petreceri cu seara Heaven & Hell Party. „Fetele restaurantului vă așteaptă cu superatmosferă și cele mai reușite costumații tematice. Nu vor lipsi shot-urile din partea casei și sticla de tequilla pentru cei mai petrecăreți. Cei care vor reuşi să improvizeze cu o costumație reușită vor primi multe premii, printre care și o sticlă de tequilla”, anunţă organizatorii. Rezervări: 0755 571 749

 

Muzică uşoară, la restaurantul Vama Veche

Începând cu ora 20:00, la restaurantul Vama Veche vă aşteaptă muzică uşoară, cu Doru Mihoc (DJ Mido). Intrarea este liberă. Diverse oferte şi pachete promoţionale la băuturi (ex: două sticle de vin Budureasca + 1 gratis, o sticla de Finlandia + 1 Santal 1L = 75 de lei etc.).

 

Distracţie în stil Padrino

„Începând cu ora 22.30, te invităm să te distrezi în stil Padrino pe cea mai bună muzică de pub şi cea mai cool atmosferă din oraş”, anunţă organizatorii. Rezervări la 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Ocean of White, la Offices Club

„Offices Club & DJ XS present <Ocean of White>! Free drinks for all the people dressed in white! Offices Club is everything you want! We provide butterflies!”, anunţă organizatorii. RSVP 0735 168 111. www.facebook.com/officesclub

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă... 11 – 17 aprilie.
 Vizualizări articol: 1483 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Unde fugim de-acasă... 11 – 17 aprilie5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei