Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 55 (5262)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Timp de două zile

Traficul rutier pe Calea Unirii, dat peste cap de o intervenţie pe podul de la Bazar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

 

Principala arteră de circulaţie care face legătura între cartierul Burdujeni şi restul cartierelor Sucevei, Calea Unirii, a devenit din nou un coşmar pentru şoferi şi cei aflaţi în trafic.

De ieri dimineaţă, o bandă de circulaţie de pe podul din zona Bazar a fost închisă traficului rutier, efectul fiind dezastruos. Pe sensul de mers spre Burdujeni s-au format cozi imense de maşini, care au trecut chiar şi de Centru, nervii celor aflaţi în trafic fiind întinşi la maxim.

„Lucraţi noaptea, băi!”, se auzea câte un strigăt nervos de la cei care treceau prin dreptul echipei de muncitori care a intervenit pentru a remedia nişte defecte apărute la unul din rosturile de dilatare montate anul trecut pe podul de la Bazar. Nu de puţine ori, strigătele de protest erau însoţite de înjurături greu de reprodus.

Nebunia din trafic s-a făcut simţită până spre orele amiezii, când, văzând că nu e de glumă, poliţiştii de la Rutieră şi cei de la Poliţia Locală s-au mobilizat şi au început să dirijeze traficul în funcţie de sensul de mers care se aglomera mai tare. Mai exact, cei care veneau dinspre Centru nu erau forţaţi să circule doar pe banda rămasă liberă, ci erau dirijaţi şi pe o bandă de pe sensul opus, timp în care cei care veneau dinspre Burdujeni avea la dispoziţie doar o bandă de circulaţie pentru a trece pe pod.

Când coloana de maşini devenea mai mare pe sensul de mers dinspre Burdujeni spre Centru, poliţiştii dădeau drumul la circulaţie pe acea direcţie pe ambele benzi, figura fiind repetată astfel ori de câte ori era nevoie, pentru a nu se forma şiruri prea mari de maşini pe un singur sens de mers.

Măsura s-a dovedit eficientă, atât timp cât a fost aplicată.

 

Restricţiile de circulaţie se ridică sâmbătă

Partea proastă este că problemele din trafic de pe Calea Unirii vor continua şi astăzi, dar şi sâmbătă, până la primele ore ale dimineţii.

Firma care execută lucrările aflate în garanţie de pe podul de la Bazar a făcut un „cadou” tuturor sucevenilor, de 8 Martie, blocând traficul pe o bandă de circulaţie întreaga zi, până sâmbătă, când restricţiile de trafic rutier ar trebui să fie ridicate.

Deşi nu se va mai lucra astăzi în zonă, acolo unde au fost executate reparaţii la rostul de dilatare va fi turnat un ciment special, care trebuie să fie lăsat 24 de ore să se întărească.

Astfel, frustrarea celor care vor trece prin zonă va fi şi mai mare, pentru că deşi vor vedea că nu se lucrează nimic, traficul rutier va fi dat peste cap într-una din cele mai agitate zile din an.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Traficul rutier pe Calea Unirii, dat peste cap de o intervenţie pe podul de la Bazar.
 Vizualizări articol: 2626 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Traficul rutier pe Calea Unirii, dat peste cap de o intervenţie pe podul de la Bazar4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Degeaba injurati lucratorii? trimis de
( 8 mar 2013, 11:46:02
Ieri la ora 10.30 am mers si eu spre Burdujeni si am facut aproximativ 30 min din centru pana la OMV. Cand am vazut de ce se formase coada imi venea si mie sa le zic ceva de bine acelor oameni ce lucrau la rostul de dilatare dar mi-am dat seama ca ei nu au nici o vina. In suturi trebuie luati cei de la politie care au dat voie sa faca lucrarea in timpul zilei punand acolo doar niste politisti locali cu veste de politie rutiera care la ora respectiva nu faceau altceva decat sa vegheze sa nu-i calce vreo masina pe bataturi pe muncitori.Chiar m-am intrebat de ce nu-i duce mintea sa dirijeze se sensul opus mai ales ca traficul spre centru era redus rau.Bine ca stau prin tufisuri si aproape de RAR la pandeala si cand e nevoie de ei la dirijat traficul ii trimit pe cei de la Pol locala care nu stiu bine care e stanga si care e dreapta.
1.1  RE: Degeaba injurati lucratorii? trimis de
( 8 mar 2013, 15:24:59
Sa ramai tot timpul gigel. In mod normal toate pagubele se pun in carca reparatorului, mai ales ca e garantie. Ca nu percuteaza cei cu fluidizarea circulatiei raspunde de alta caciula. Cei de la varf nu-si bat capul cand vin la servici si nici cand sunt ambuteiaje. Tare as vrea sa le vad pontajul ca la americani, gen cartela, sunt niste putori, sunt in stare sa lase orasul asta in tot rahatul.
2.   D-nle Florescu (cel mai bun prieten al primarului) trimis de
( 8 mar 2013, 12:09:58
Din cate in amintesc eu podul a fost refacut de catava luni si ati incasat milioane de euro de la primarie, ati facut o treaba de rahat, deja au aparut fisurile in astfalt iar rosturile de dilatare cedeaza una cate una. Rusine Florconstruct,rusine primariei!
3.   Lungule mina lunga trimis de
( 8 mar 2013, 14:55:44
podul cu nereguli, si tot tronsonul de la galeria pina in burdujeni ,ia incercati sa mergeti pe prima banda si pe un sens si pe celalat si numarati cite denivelari sunt, mai ales in zona canalelor, dar de LUNGU SI FLOR CONSTRUCT sa traiasca, ca de suceveni ii dorela 20km de cot. Si cica are dor 6 luni de cind e gata dar sa vedeti pina se inplineste anu ca va fi varza mai rau ca drumul de la prelipca
OARE CEI IN MASURA NU SE SESIZEAZA IN LEGATURA CU CALITATEA SI PERIOADA DE GARANTIE A LUCRARILOR EFECTUATE SI A CALITATII ?
4.   Isi permit orice pentru ca prostimea tace! trimis de
( 8 mar 2013, 16:27:12
Inadins chinuie oamneii! Au placerea asta sadica, mirlaneasca sa vada cum vom reactiona noi prostimea.; Putea sa fie coada masinilor mare, peste 10 km, pe ei nu-i va interesa niciodata asta.

Aroganta afisata, incultura, superoritatea semianalfabetca, va invinge intotdeauna inaintea omeniei si a bunului simt!
4.1  RE: Isi permit orice pentru ca prostimea tace! trimis de
( 8 mar 2013, 16:29:05
Sincer, ma asteptam, ca soseaua si tot decorul de pe intinsul soselei, sa fie de o inalta tinuta si caliate.
Ati fost in Piatra Neamt? Ati vazut ce a facut Stefan acolo de cind e primar!? Ce parere aveti?

La Suceava, nici centrul refacut, nu-i OK! Arta de parca ar fi un cimitir!

Se pare ca la Suceava, toti care ocupa functiile administrative, sunt preocupați de aranjamentele lor personale.

Nu intereseaza pe nimeni cum se simt si cum trăiesc locuitorii in acest municipiu!?

Si cind se va raspunde pentru lucrul urit si prost facut?
5.   Trimis trimis de
( 8 mar 2013, 19:57:58
BINE VA FACE SUCEVENILOR VA MERITATI SOARTA,CASCATI OCHII ATUNCI CIND VOTATI NU DORMI SI NU VISA.
6.   Comentariu trimis de
( 8 mar 2013, 20:10:22
sa lucreze noaptea f,,,tui in gura de jegosi,,, cand e traficul mai intens hop si doreii cu tarnacoapele la dezhumat prostiile facute asta vara,, impreuna cu puli,tisti locali,,, e dezastru

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei