Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 55 (5262)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Vizită

Monica Macovei vine la Suceava pentru a-și prezenta moțiunea cu care candidează la șefia PDL

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Europarlamentarul PDL Monica Macovei vine la Suceava pentru a-și prezenta moţiunea „Reformiştii”, cu care candidează la preşedinţia PDL. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 9 martie, începînd cu ora 18.00, în Sala Mică a Casei de Cultură. Macovei va veni însoțită de doi dintre susținătorii moțiunii sale la nivel național, cel mai probabil Sever Cotoi Voinescu și Theodor Baconschi. Săptămâna trecută, la Suceava şi-a prezentat moţiunea pentru şefia PDL actualul lider al partidului, Vasile Blaga. În cadrul evenimentului care s-a desfășurat în sala mare a Casei de Cultură, în prezența a peste 1.000 de persoane, liderul PDL Suceava şi secretarul general al PDL la nivel naţional, Gheorghe Flutur, a spus că susţine moţiunea lui Vasile Blaga, pentru că este una a oamenilor realişti. Pe lângă Vasile Blaga şi Monica Macovei, în competiţie s-a mai înscris deputata Elena Udrea. Alegerile vor avea loc pe 23 martie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Monica Macovei vine la Suceava pentru a-și prezenta moțiunea cu care candidează la șefia PDL.
 Vizualizări articol: 1494 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.3 din 9 voturi
Monica Macovei vine la Suceava pentru a-și prezenta moțiunea cu care candidează la șefia PDL1.359

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sinistra Monica Macovei trimis de
( 8 mar 2013, 11:44:58
Monica Macovei a fost varful de lance al campaniei lui Basescu de dezinformare si denigrare a Romaniei in cancelariile occidentale asta vara. „Lovitura de stat”," tancuri pe strazile din Bucuresti",„arestarea judecatorilor CCR”, „desfiintarea Curtii Constitutionale”,furtul a 2 milioane de voturi la referendum" toate acestea au fost pure nascociri, menite sa-l salveze pe Basescu de votul romanilor Monica Macovei nu este nimic altceva decat un procuror cu reflexe securisto-comunistoide, cu o inclinatie lugubra pentru anchetele de tip stalinist.Pe vremea cand era ministru a a politizat si subordonat justitia lui Traian Basescu si guvernarii portocalii.

2.   In sala mica???? trimis de
( 8 mar 2013, 11:50:18
Domnul Flutur,cum asa ceva?O discriminati pe Monica Macovei?Adica o exilati in sala mica a casei de Cultura?Pai pe domnul Blaga l-ati primit in sala mare.Se poate?Sper ca atunci cand vine doamna Udrea s-o invitati in Sala mare si sa-i chemati si pe cei 1200 de aplaudaci din tot judetul..PDL daca vrea sa fie partid de opozitie trebuie sa se reformeze.Dar nu cu Blaga expiratul , Udrea(basescu cu fusta) sau Monica Macovei ( stalin in fusta),Petru Luhan bucovinean loveru.Nu m-ar mira sa candideze si Bianca Dragusanu si the Hobbit.

3.   Ana pauker reloaded trimis de
( 8 mar 2013, 12:23:13
si am uitat sa-ntreb: de ce-a fost nevoie sa-ti pregateasca venirea la suceava slugile lu' coldea si lucian?
poati di iubit_a si patrioata ci esti...si tu si basexu si neamurili voastri cari v hranesc cu ordini di la chicago.

pt.noi stefan cel mare si sfant este suficient !
n-avem nevoie de scursuri ale noului comunism albastru...ghiocica ce vii sa ne strici si primavara asta...cu statu' tau di drept...
ca si pe celelalte primaveri ni le-ai stricat... de la bucuresti, bruxelles si de pe unde-ai mai fost ca s-arunci cu noroi atent pregatit de iubita voastra familie de ticalosi marca chicago.

ceea ce stergeti voi, monitoristi, sunt lucruri pe care foarte multa lume le stie...si de basex si de coldea si de macovei si de chicago si de toata reteaua asta de INTUNECATI si taraturi securiste si traDatoare. ramane de vazut cam cat mai rezista mamaliga.
4.   Sinistra Monica Macovei trimis de
( 8 mar 2013, 12:55:31
Monica Macovei nu ratează nicio ocazie să se ia la întrecere cu Băsescu în deliruri.
Fostul procuror comunist, fostul ministru PDL al Justiției, acum europarlamentar, mereu plătită gras din bani publici, a facut afirmații care au facut un mare rau Romaniei.Aliata lui Băsescu, care a intoxicat Europa cu propaganda ei, vorbește despre lovituri de stat cu o seninătate halucinantă. Monica Macovei a creat o "isterie generala" la Bruxelles prin "minciuni si manipulare"."A fost o nebunie generala, o isterie creata de o avalansa de minciuni creata de cei de la PDL in frunte cu Monica Macovei"a declarat catalin Ivan."Este un atac fara precedent! Nu s-a intamplat niciodata ca Romania sa fie atat de atacata de reprezentanti ai statului in afara folosind minciuni si jumatati de adevar", a mai sustinut Catalin Ivan, acuzandu-i pe democrat-liberali ca au mers atat de departe incat au cerut invocarea articolului 7 din Tratatul european, care prevede atat suspendarea dreptului de vot al Romaniei in Consiliul European cat si "suspendarea fondurilor europene"."Un procuror ceausist trimis acolo de PDL isi permite sa foloseasca minciuni transmise direct sau indirect ca se pregateste arestarea judecatorilor CCR, desfiintarea CCR"
5.   Comentariu trimis de
( 8 mar 2013, 13:00:10
scorpia neagra nu i-ar muri multi inainte sa mearga basisti cu flori si sa o pupe undeva
6.   How is built trimis de
( 8 mar 2013, 13:24:28
Pai la nivel de hardware ce vedem...o rabla, cu design sovietic, cu unitati optice incetosate, si elemente de captura audio bine conturate intru servilism. La nivel software, lucrurile sunt la fel de simple: sistem operativ Soviet '22, (lansat de I.V.Stalin), un harddisk rablagit, pe care sunt instalate doar programe vechi, programele noi provoaca instant redscreen(nu bluescreen). Efectul final este un"system report", plin de date false, care este livrat la Bruxelles. Aia de acolo neavand antivirus bun, iau totul la modul "true", si ne lanseaza noua update-uri obligatorii.
7.   Super tare trimis de
( 8 mar 2013, 15:06:31
In primul rand il salut pe prietenul Vulturul Plesuv.
In al doilea rand pentru Stapler:Caracterizarea este extraordinara.Ofera o holograma 3D BluRay 1080p SBS care surprinde intimitatea acestui conglomerat eterogen stalinist
cu insertii basiste si subtitrare in rusa veche.
8.   Trimis trimis de
( 8 mar 2013, 23:05:30
DEGEABA VA CERTATI CU COMENTARIILE VOASTRE PT PDL SAU PSD TOTI SINT HOTI ,MINCINOSI SI CORUPTI IAR VOI NISTE MURITORI DE FOAME INTR-O ROMANIE DE CICAT

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei