Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 43 (5250)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

O nouă selecţie

Profesorii suceveni care aspiră la funcţii de conducere în învăţământ se pot înscrie în Corpul de Experţi în Managementul Educaţional

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Ministerul Educaţiei organizează un nou concurs pentru viitorii experţi în managementul educaţional. Dascălii care vor să preia funcţii de conducere în învăţământ trebuie, în mod obligatoriu, să facă parte din Corpul Naţional de Experţi în Managementul Educaţional.

În 2012, în judeţul Suceava selecţia acestora s-a făcut pe parcursul a trei etape, peste 600 de dascăli din judeţ fiind admişi în acest corp, interesul din partea acestora fiind ridicat. 

Selecţia cadrelor didactice în vederea constituirii Corpului Naţional de Experţi în Management Educaţional (sesiunea 2013, seria I) a debutat pe 20 februarie şi se va încheia în data de 27 februarie. Tot pe 27 februarie vor fi afişate şi listele cuprinzând candidaţii admişi în această etapă, în urma introducerii informaţiilor în formularul de selecţie online.

În perioada 28 februarie - 1 martie, profesorii admişi vor depune portofoliile cu documentele solicitate, potrivit regulamentului, iar în zilele de 4 şi 5 martie Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Suceava va înainta listele către Ministerul Educaţiei. Ministerul va valida aceste liste în data de 15 martie şi tot în aceeaşi zi ele vor fi retransmise Inspectoratului Şcolar. Rezultatele finale se vor afişa în data de 28 martie.

Cei care vor să-şi depună candidatura pentru a face parte din corpul de experţi trebuie să fi acumulat 60 de credite transferabile în cadrul unor programe acreditate de formare în domeniul managementului educațional. Candidaţii trebuie să aibă calificativul „foarte bine” în ultimii patru ani, să nu fie sancționaţi disciplinar în anul școlar curent, să nu fie lipsiţi de dreptul de a ocupa o funcție de conducere sau de îndrumare și control în învățământ prin hotărâre judecătorească definitivă de condamnare penală. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Profesorii suceveni care aspiră la funcţii de conducere în învăţământ se pot înscrie în Corpul de Experţi în Managementul Educaţional.
 Vizualizări articol: 1121 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Profesorii suceveni care aspiră la funcţii de conducere în învăţământ se pot înscrie în Corpul de Experţi în Managementul Educaţional3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei