Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 39 (5246)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Violenţă

Trei tineri veniţi să se distreze la un club din Suceava au ajuns la spital după ce au fost atacaţi de un puşti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Şase tineri din municipiul Fălticeni, care au venit să se distreze într-un club din Suceava, au avut parte de o experienţă deloc plăcută la finalul petrecerii, trei dintre ei ajungând la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava. Conform anchetei poliţiei, ei au fost agresaţi de un minor în vârstă de 15 ani, care era însoţit de aproximativ zece tineri care i-au asigurat „spatele”. Minorul în vârstă de 15 ani le-a spart geamurile de la maşină, iar unuia dintre ei i-a aplicat un pumn în plină figură.

 

Doi dintre tineri, tăiaţi pe faţă de cioburile de la geamurile sparte

Incidentul s-a petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă. În jurul orei 3.30, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 de Silviu G., în vârstă de 24 de ani, din municipiul Fălticeni, că a fost agresat în faţa clubului Picadilly Suceava, în zona Bancă.

Conform anchetei poliţiei, şase tineri din Fălticeni au venit vineri noapte în clubul din Suceava pentru a se distra. În jurul orei 3.30 cei şase au ieşit din club şi se pregăteau să plece spre casă cu maşina cu care au venit. 

Conform anchetei poliţiei, „după ce au urcat în autoturism, pe lângă aceştia a trecut un grup de circa 10-12 persoane, tineri care au fost şi ei în acelaşi local, iar din acest grup un tânăr, fără a fi provocat în vreun fel, a lovit cu piciorul geamurile laterale dreapta faţă şi spate ale autoturismului, spărgându-le”.

Silviu G., care se afla la volanul maşinii, a ieşit  pentru a cere explicaţii, moment în care acelaşi tânăr l-a lovit cu pumnul în zona feţei.

În urma agresiunii, la Urgenţele Spitalului Judeţean a ajuns tânărul în vârstă de 24 de ani lovit cu pumnul, dar şi doi dintre prietenii din maşină, Ştefan P., în vârstă de 23 de ani, şi Alexandru M., de 18 ani, care au fost tăiaţi pe faţă de cioburile de la geamurile sparte ale maşinii.

 

Minorul violent şi-a recunoscut faptele şi, împreună cu părinţii, şi-a luat angajamentul că va suporta pagubele 

Poliţiştii au stabilit că autorul distrugerii şi apoi al agresiunii este Andrei N., în vârstă de 15 ani, din municipiul Suceava. Audiat, acesta şi-a recunoscut faptele. Părinţii minorului şi-au luat angajamentul că vor suporta reparaţia autoturismului şi vor achita costurile îngrijirilor medicale.

Cei trei tineri din Fălticeni ajunşi la spital au primit îngrijiri medicale, după care au plecat acasă. 

După cum a declarat inspectorul principal Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al poliţiei „cei trei urmează a fi expertizaţi din punct de vedere medico-legal, iar în funcţie de zilele de îngrijire acordate se va dispune procedural. Faţă de minorul în vârstă de 15 ani cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor dedistrugere şi lovire sau alte violenţe”.  

Pe de altă parte, asupra lui Alexandru M., în vârstă de 18 ani, unul dintre tinerii din Fălticeni ajunşi la spital, poliţiştii au găsit un baston telescopic din metal, obiect contondent al cărui port se sancţionează penal.

Tânărul a declarat că avea bastonul asupra sa pentru autoapărare. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei tineri veniţi să se distreze la un club din Suceava au ajuns la spital după ce au fost atacaţi de un puşti.
 Vizualizări articol: 3502 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 9 voturi
Trei tineri veniţi să se distreze la un club din Suceava au ajuns la spital după ce au fost atacaţi de un puşti5.059

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Politia doarme? trimis de
(18 feb 2013, 14:34:21
Sunt cateva intrebari serioase de pus.
1. Ce educatie primeste respectivul "ciumpalac" de la parinti de umbla in miez de noapte prin cluburi.
2.Cum a intrat respectivul in club daca are doar 15 ani?
3.Politia doarme? Cand vezi pe strada un grup asa numeros de ciumpalaci minori nu ii imtrebi de sanatate ?
4. Geamul de la masina nu se sparge cateodata nici cu ranga nici vorba sa dea cineva cu piciorul si sa sparga doua la rand. Au fost lovite ori cu un box , cu un baston telescopic sau cu alt corp contondent.
5.De ce mai sunt atatea camere montate daca nu aduc nici un folos?
2.   Glumesti.... trimis de
(18 feb 2013, 15:57:12
mai mare sleahta de ovine si bovine decat lucratori ijp Suceava nu exista pe mapamond. Am avut si eu, din pacate, de a face cu ei. Niste tarani nespalati cu un vocabular minimal si mizer insotiti de un fals dar pregnant complex de superioritate fata de oricine, mai putin de superiori pe care i ling peste tot ptr. a primi "zaharel".

eu nu inteleg cum au gasit bastonul asupra aluia...daca era parte vatamata si l au dus la spital...l au perchezitionat?
din pacate mai sunt niste avorturi esuate, ca retardatul asta care fiind insotit de turma si a adus aminte ca a fost abuzat cand era mic si a rabufnit.

va zic eu cum se termina, capsuna o sa le dea amenda la toti si gata. daca nu ne trezim si toleram asa usor faptele cu violenta o sa fim de rasul europei.
3.   Comentariu trimis de
(18 feb 2013, 23:31:39
Ai dreptate WITTMAN ce spui ,un vitel tinar avortat ,retardat cu o movila de boi in spate putea sa faca asa ceva, dar ma intreb daca era singur mai era asa fioros ?Mai bine parintii ar lua angajamentul sa-i repare creierul acestui tinar.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei