Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 39 (5246)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Recunoaştere

Sucevencele cu rezultate deosebite vor fi sărbătorite în cadrul evenimentului „Femei de succes! Performanţă la superlativ!”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Sucevencele care şi-au construit singure drumul către succes şi au dovedit că lumea afacerilor sau a politicii nu mai aparţine doar bărbaţilor vor fi premiate la începutul lunii martie la City Gallery, din Shopping City Suceava, unde va avea loc cea de-a doua ediţie a evenimentul „Femei de succes! Performanţă la superlativ”, manifestare organizată de Fundaţia „Şanse Egale Valoare Autoritate” (SEVA), Monitorul de Suceava şi Asociaţia „Edu-Max”.

Proiectul îşi propune să aducă în faţa sucevenilor femei care au înregistrat rezultate notabile în diferite domenii de activitate, de la modă şi estetică, până la politică sau afaceri.

„În fiecare an, la început de primăvară, când apar primele flori şi primele raze de soare, organizăm o manifestare specială, destinată femeilor sucevence. Este un omagiu adus mamelor, bunicilor noastre şi tuturor femeilor excepţionale care îşi fac datoria cu responsabilitate şi care ocupă poziţii cheie în vârful ierarhiei profesionale, a vieţii publice şi sociale. Este un bun prilej de a evidenţia necesitatea echilibrului atât de necesar, în cadrul organizaţiilor, în special în rolurile decizionale, între femei şi bărbaţi”, a declarat Angela Zarojanu, preşedinta Asociaţiei SEVA.

 

Laureatele vor fi desemnate printr-un sondaj deschis pe www.monitorulsv.ro

În perioada 18-26 februarie, sucevenii sunt invitaţi să acceseze site-ul www.monitorulsv.ro, unde, în cadrul secţiunii dedicate acestui eveniment, pot propune, pentru fiecare din cele 17 categorii, un nume al unei femei care s-a afirmat cu succes în domeniul în care activează. Categoriile sunt: Administraţie, Proză, poezie, muzică, Arte plastice, Educaţie, Cercetare, Sănătate, Drept, Afaceri, Protecţia mediului, Societate civilă, Voluntariat, Sport, Estetică, Politică, Jurnalism, Turism şi Modă. Cei care vor participa la acest studiu trebuie să completeze cel puţin un câmp al sondajului.

De menţionat este faptul că, la finele perioadei alocate procesului de vot, toţi cei care şi-au exprimat cel puţin o opţiune pe www.monitorulsv.ro vor participa la o tombolă în urma căreia pot câştiga un abonament pentru o lună de zile la ziarul Monitorul de Suceava.

„Interesul de care s-a bucurat prima ediţie a manifestării ne-a dat energia şi încrederea că am reuşit în proiectul nostru să aducem în prim-plan femei puternice, inteligente, dar în acelaşi timp frumoase şi sensibile”, a mai declarat Angela Zarojanu.

Laureatele galei vor fi distinse cu diplome şi cărţi semnate de femei de succes din judeţ.

De menţionat este faptul că la evenimentul din acest an şi-a confirmat prezenţa Daniela Palade Teodorescu, redactorul-şef al revistei Avantaje.

Evenimentul va avea loc în data de 2 martie, începând cu ora 11.00, buna dispoziţie urmând a fi asigurată de artişti de renume din judeţ. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sucevencele cu rezultate deosebite vor fi sărbătorite în cadrul evenimentului „Femei de succes! Performanţă la superlativ!”.
 Vizualizări articol: 1793 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 15 voturi
Sucevencele cu rezultate deosebite vor fi sărbătorite în cadrul evenimentului „Femei de succes! Performanţă la superlativ!”4.0515

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei