Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 39 (5246)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Teroare

Membrii unui echipaj de la Ambulanţă, agresaţi de rudele unui bolnav de cancer care a decedat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Membrii unui echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, de la substaţia Solca, au avut parte ieri dimineaţă de o intervenţie de risc maxim, unul dintre ei fiind agresat fizic şi apoi fiind ameninţaţi de rudele unui bărbat bolnav de cancer care şi-a dat ultima suflare. Incidentul s-a petrecut în satul Clit, comuna Arbore, fiind sesizat la poliţie ieri dimineaţă, în jurul orei 9.00.

În urma unui apel de urgenţă, echipajul de Ambulanţă de la Solca s-a deplasat în Clit, la o familie de romi, unde un bărbat în vârstă de 56 de ani, suferind de cancer, era în agonie. Asistentului care a ajuns la faţa locului i s-a reproşat că ambulanţa a sosit mult prea greu. Din ancheta poliţiei rezultă că un bărbat din familia bolnavului l-a lovit pe asistent, Toader A., cu un băţ peste mână. Ajuns în locul în care se afla bolnavul, asistentul şi colegul care îl însoţea au început manevre de resuscitate. La un moment dat au constatat că bărbatul nu mai poate fi readus la viaţă. Cum starea de tensiune era maximă, iar membrii familiei erau foarte agresivi verbal, un membru al echipajului a apelat numărul de urgenţe 112 şi a cerut ajutor poliţiei, continuând totodată manevrele de resuscitare. Un echipaj de poliţie s-a deplasat la faţa locului şi a calmat spiritele, iar echipajul de pe ambulanţă a fost escortat pentru a pleca de la faţa locului.

Cazuri precum cel de la Clit au mai fost înregistrate la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, de multe ori, sub ameninţarea rudelor, personalul medical fiind obligat să continue manevrele de readucere la viaţă a unor pacienţi care nu mai pot fi salvaţi.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Membrii unui echipaj de la Ambulanţă, agresaţi de rudele unui bolnav de cancer care a decedat.
 Vizualizări articol: 1838 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Membrii unui echipaj de la Ambulanţă, agresaţi de rudele unui bolnav de cancer care a decedat5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei