Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 30 (5237)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Igienizare

Municipalitatea rădăuţeană a dat startul curăţeniei de primăvară

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Chiar dacă în ultima perioadă, la Rădăuţi temperaturile au alternat între valori specifice primăverii şi cele normale pentru luna februarie, municipalitatea a decis începerea unei serii de lucrări specifice perioadei de trecere la sezonul de primăvară. Încă de la începutul săptămânii echipe de la serviciul specializat din primăria locală au acţionat pe mai multe artere de circulaţie din municipiu. Aceste echipe sunt angrenate într-o campanie de întreţinere şi de curăţenie care va acoperi întreaga localitate, atât centrul municipiului, cât şi zonele mărginaşe, şi se va derula pe parcursul săptămânilor următoare. După ce a făcut o verificare în teren pe majoritatea căilor de acces din urbe, primarul Aurel Olărean a decis ca în zona Mihai Viteazu-Hipodrom să fie înlocuiţi mai mulţi arbori şi arbuşti, uscaţi sau compromişi, care prezentau pericol pentru cetăţeni sau care afectau negativ estetica zonei.

Inginerul Viorel Cărbune, şeful Serviciului mecanizare-spaţii verzi din primăria locală, a declarat: „S-au luat măsuri pentru identificarea şi curăţarea arborilor uscaţi din zonele verzi, arbori care prezentau pericol pentru siguranţa cetăţenilor, în zona patrulaterului mărginit de străzile Bogdan Vodă, Grănicerului, Calea Bucovinei şi garajele din cartierul Hipodrom. În acest sens a fost solicitat avizul de la Agenţia pentru Protecţia Mediului, iar delegaţii lor care au venit la faţa locului au identificat două sute de arbori şi arbuşti. Imediat ce vremea ne va permite vom planta circa patru mii de arbuşti şi aş enumera câteva dintre specii, frasin, măceş, cireş, salcie albă, paltin de munte, gorun şi pin”.

 

Olărean: Vom extinde campania de curăţenie şi întreţinere pe toate spaţiile verzi şi căile de acces din localitate

Primarul Aurel Olărean a ţinut cont şi de solicitările care au venit de la mai multe asociaţii de proprietari, solicitări care vizează curăţarea unor arbori uscaţi din vecinătatea unor blocuri ce urmează să fie reabilitate.

„Am primit câteva cereri de la asociaţii de proprietari care intenţionează să reabiliteze blocuri şi lucrările de acolo ar putea fi incomodate de arborii din apropiere. Echipele noastre vor interveni zilele următoare şi va fi rezolvată această problemă. Intenţionez ca imediat ce vremea se va încălzi, să extindem campania de curăţenie şi întreţinere pe toate spaţiile verzi şi căile de acces din localitate”, a precizat şeful executivului rădăuţean.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Municipalitatea rădăuţeană a dat startul curăţeniei de primăvară.
 Vizualizări articol: 1362 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Municipalitatea rădăuţeană a dat startul curăţeniei de primăvară5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ha, ha, ha... trimis de
( 7 feb 2013, 12:04:58
Care curatenie?????????? Mai mare minciuna nici c-am auzit! Mitoman olyta nu se dezminte!
1.1  RE: Ha, ha, ha... trimis de
( 8 feb 2013, 10:22:44
AI dreptate,ninge de o zi și o noapte și se fac anunțuri de ”mobilizare” la curățenie...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei