Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 17 (5224)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Piedici

Eforturile de curăţare a zăpezii de pe străzi şi trotuare, zădărnicite de maşinile parcate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Municipalitatea suceveană a reluat acţiunile de îndepărtare a mormanelor de zăpadă rămase de la ultimele ninsori, atât de pe trotuare, cât şi de pe zona carosabilă, în special din zonele intens circulate, dar operaţiunea merge mult mai greu decât se spera.

Viceprimarul Gavril Vîrvara, care coordonează acţiunea de deszăpezire, a spus care sunt piedicile de care se lovesc echipele de salubrizare ale Rosal care au misiunea să ridice mormanele de zăpadă şi să le ducă pe terenuri virane, unde nu încurcă circulaţia:

„Încercăm să curăţăm cât mai multe zone de mormanele de zăpadă care blochează accesul autoturismelor în zonele de refugiu sau din cauza cărora mulţi îşi lasă maşinile în stradă, blocând o bandă de circulaţie. Acţiunea vizează şi trotuarele, dar în ambele cazuri, ne lovim de o mare piedică – maşinile parcate în zonă, pe care nimeni nu vine să le mute. Drept urmare, în cele mai multe cazuri nu mai putem interveni deloc cu utilajele, ci doar manual, cu lopeţile, încât rezultatele lasă de dorit”.

În aceste condiţii, conducerea Primăriei Suceava ia în calcul varianta de a închide circulaţia pe unele artere pentru o scurtă perioadă de timp, pentru a putea acţiona cât mai uşor, dar nu înainte de a anunţa şoferii să îşi mute maşinile în ziua respectivă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Eforturile de curăţare a zăpezii de pe străzi şi trotuare, zădărnicite de maşinile parcate.
 Vizualizări articol: 1064 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Eforturile de curăţare a zăpezii de pe străzi şi trotuare, zădărnicite de maşinile parcate3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ilona trimis de
(23 ian 2013, 13:56:57
de ce Primaria nu conditioneaza ajutoarele sociale care se dau lunar contra unor zile de munca in folosul comunitatii.....
oameni tineri care stau cu mina intinsa, sa le vina totul de-a gata , dar munca ioc....
2.   Iar se reinventeaza roata..... trimis de
(23 ian 2013, 14:45:36
Da, si eu ma repet pentru a 1000-a oara, maisinile se parcheaza la voia intamplarii fara nici cea mai mica remuscare s-au frica pentru nerespectarea legii, autoritatile nu observa absolut nimic iar zapada se curata inchizand sistematic circulatia pe cate o artera, iar zapada de pe trotoare depozitata pe asa zis spatiile verzi din spatele boschetilor foarte frumos crescuti si ingrijiti mai ceva decat locuitorii acestui oras. Oricum orasul arata ca o troaca iar daca am jignit pe careva i-l rog sa-mi scuze atitudinea dar realmente sunt satul sa calc in noroi si gunoaie fara a fi luata vre-o masura.....
3.   Lol trimis de
(23 ian 2013, 21:50:24
Cica eforturile, imensele si lupta zadarnica si indelungata cu zapada.
Care eforturi frate? ca nu a mai nins cum trebuie de o luna si marele efort l-a facut vremea mai calda din ultima vreme, ca domnul prefect si domnul primar singurul efort care l-au facut a fost sa bata din trompa sau sa stea pe scaune in birouri. Ceva de genul noi am vrea sa dam zapada care sta de o luna pe strazi dar nu putem din cauza masinilor parcate cum infingem lopata sau cupa intr-un morman de zapada cum vine unu si parcheaza masina in fata mormanului. Nu mai este pic de zapada in orasul asta fara sa aiba o masina parcata deasupra. Am un munte de zapada p marginea strazii in fata blocului toata ziua nu e nici o masina prin zona dar in urma eforturilor dvs cred ca o sa fac partie de schi p acest munte. Nu se mai vede zapada de atatea masini, stau masinile parcate de o luna deasupra zapezii cu o nesimtire de neimaginat.Dar eforturile noastre continua in fiecare zi cu o indarzenie si mai mare ajungem la servici bem cafeaua ne mai uitam prin hartii mai citim un mail scriem un articol la ziar ne uitam pe geam si tot nu se vede zapada din cauza masinilor. va dati seama dragi cetateni ce lupta seculara duc domnii primari cu zapada ca de o luna sta saraca ascunsa numai pe sub masini. Va mai zic odata domnilor primari prefecti sau alti conducatori scoatetiva capul din dos si nu mai faceti batjocora de banii oamenilor de munca lor si de oameni.Stiti numai sa incasati taxe si impozite si cand vine vorba sa faceti o treaba o dati cotita ba ca masinile ba ca vremea ba ca una ba ca alta sau faceti o treaba de batjocura a se vedea marea asfaltare.Terminati-o cu scuzele de doi lei ca avem cativa ani de cand suntem tara europeana si oamenii s-au cam saturat sa traiasca ca pe vremea lui stefan cel mare.Cand mergeti prin strainatate stiti numai sa cheltuiti banii oamenilor dar uitativa si la stilul de viata si ordinea de acolo unde treaba se face ca la carte unde primarul face puscarie daca face batjocora.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei